Witam, mam przerobione playstation (już przerobione kupiłem).
Nie mam z nim żadnych problemów. Tylko chciałbym się zpytać (tak z ciekiawości).
Co to znaczy, że jak włączam PS2, to jak się jakaś gra naładuje,
to pojawia się napis "Playstation 2 Infinity 1.4"-czy jakoś tak (nie chce mi się teraz sprawdzać).
To jest jakaś werksa przeróbki? Czy co?
Bo wiem że zaślepek żadnych nie potrzebuję, aby uruchomić nieorginalną grę.
I żadnych zaślepek nie mam zainstalowanych.
EDIT:
Albo może mam zainstalowany modchip?
- § 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Bez obrazy, ale ślepy by zauważył ostrzeżenia jakie otrzymujesz z powodu nie przestrzegania regulaminu.
Przypominam, iż jedno ostrzeżenie na koncie posiadasz, nie wspominając już o ciągłych upomnieniach słownych, które umieszczam pod twoimi postami (oraz PW).
Żeby było jasne, nie chcę nikogo tutaj krzywdzić, straszyć, nakładać jak najwięcej ostrzeżeń bo, moderatorzy to "ZUO", ale jeśli nasze upomnienia (kilka, kilkanaście) nie robią żadnego wrażenia i ty to olewasz, to niestety ale muszą być podjęte takie a nie inne czynności.
Ciągle idziesz w kierunku, by otrzymywać dalsze ostrzeżenia. 3 ostrzeżenia i blokujemy możliwość pisania.
Playstation 2 przerobione-pytanie.
Moderator: Moderatorzy
-
Playstation 2 przerobione-pytanie.
Ostatnio zmieniony śr 31 paź, 2012 22:52 przez noorbert12345, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-