sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nagrywanie Let's play

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

FynX
-#
Kontakt:

Nagrywanie Let's play

Post autor: FynX »

Witam, mam takie pytanie, że jeżeli chciałbym nagrywać let's play i go wrzucić na you tube, to czy to jest jakiś kabel potrzebny żeby podpiąć pod komputer i jak by włączyć np. frapsem nagrywanie. Czy po prostu każdy kto to nagrywa to ma emulator i z kompa to robi. Z góry dzięki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Potrzebujesz karty TV do peceta, podlaczasz pod nią konsole i dzięki oprogramowaniu które dostajesz w zestawie nagrywasz filmy. Jak nie masz kasy na kartę TV to nagrywasz frapsem.

FynX
-#
Kontakt:

Bo ja mam telewizor z funkcja monitora i nie wiem czy ta karta już jest czy nie. I czy jak bym miał nagrywać frapsem to czy jak bym przełączył na konsolą to czy będzie się nagrywał obraz z kompa czy z konsoli. A jak nie to najwyżej ściągnę emulator kupię przełączkę do pada i będę na kompie nagrywał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Nie mam pojęcia czy da się nagrywać filmy mając taki telewizor ja ty. Ja używam karty TV - Winfast tv2000 xp expert albo jak mi się nie chce podłączać konsoli to używam emulatora+fraps. Może niech się wypowie ktoś inny z podobnym setupem do twojego.

FynX
-#
Kontakt:

dzięki za pomoc :-D :-D

§ 9. nie należy nadużywać emotikonek.
Ostatnio zmieniony ndz 18 gru, 2011 15:17 przez FynX, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ