FMCB nagrywanie odpalanie, granie przez neta
Moderator: Moderatorzy
-
FMCB nagrywanie odpalanie, granie przez neta
Witam, mam pewien problem oraz parę pytań. No to może na początek coś prostego, czy jak mam fmcb to mogę grać na kopi zapasowej przez neta? Druga sprawa, pobrałem pare gierek, wypaliłem i mam pewiene problemy.
1.NFS - nie wczytują sie samochody, wgl swiat nic, wina gry?
2.Crash - Raz odpaliłem działało pięknie, drugi raz nie mogę, dlaczego? Słychać że płyta chce ruszyć próbuje kilka razy i nic...
3. SSX - czarny ekran, o co kaman?
4. Mam oryginalnego tekkena 5, płytka nie porysana, wolno wczytuje obrazki, z opóźnieniem, czasami się nawet zatnie, dlaczego? Wina conf fmcb? Na innych konsolkach chodzi ładnie i płynnie...
PS: Jestem użytkownikiem ps2 scph 7**** płytki TDK, dzięki za odp
2.Crash - Raz odpaliłem działało pięknie, drugi raz nie mogę, dlaczego? Słychać że płyta chce ruszyć próbuje kilka razy i nic...
4. Mam oryginalnego tekkena 5, płytka nie porysana, wolno wczytuje obrazki, z opóźnieniem, czasami się nawet zatnie, dlaczego? Wina conf fmcb? Na innych konsolkach chodzi ładnie i płynnie...
Re: FMCB nagrywanie odpalanie, granie przez neta
marshallek pisze:Witam, mam pewien problem oraz parę pytań. No to może na początek coś prostego, czy jak mam fmcb to mogę grać na kopi zapasowej przez neta? Druga sprawa, pobrałem pare gierek, wypaliłem i mam pewiene problemy.
Przez neta da się grać na kopiach (po odpowiednim przerobieniu takiej płyty. A dokładniej wgraniu numeru DNAS z oryginalnej płyty), ale teraz żadne gry nie działają przez neta (poza Call of Duty 3, na którym sami możemy postawić serwer). Da się odpalić jeszcze resztę gier przez internet, ale to bardzo trudne i potrzeba dużo kombinowania z własnym ustawianiem serwerów itp.
1. Nic się nie wczytuje? Laser może być zużyty i stąd problemy.
2. Zużyty laser, albo niskiej jakości płyty
3. Złej jakości płyty, lub uszkodzony obraz płyty.
4. FMCB nie ma nic do tego. To po prostu zużyty laser.
SCEE™
-
Tak jak kolega wyzej, najwiecej osob gra w COD 3 ale i tak nie sa to jakies duze ilosci (minimum jeden serwer jakis jest z 2-3 graczami, najwyzej cztery serwery po 7-8 ludu ale to rzadkosc).
Mozna jeszcze grac w Tony Hawki ale to juz trzeba sie z kims umowic bo tak to nikt nie gra.
Jezeli podlaczenie neta pod PS2 nie bedzie cie kosztowac zbyt duzo to i tak polecam, bedzie jeden gracz wiecej
Mozna jeszcze grac w Tony Hawki ale to juz trzeba sie z kims umowic bo tak to nikt nie gra.
Jezeli podlaczenie neta pod PS2 nie bedzie cie kosztowac zbyt duzo to i tak polecam, bedzie jeden gracz wiecej

-
Re: FMCB nagrywanie odpalanie, granie przez neta
No tylko, że za pierwszym razem jak odpalałem psa (bez fmcb) to oryginały śmigały wszystkie ładnie...Quake96 pisze:marshallek pisze:Witam, mam pewien problem oraz parę pytań. No to może na początek coś prostego, czy jak mam fmcb to mogę grać na kopi zapasowej przez neta? Druga sprawa, pobrałem pare gierek, wypaliłem i mam pewiene problemy.
Przez neta da się grać na kopiach (po odpowiednim przerobieniu takiej płyty. A dokładniej wgraniu numeru DNAS z oryginalnej płyty), ale teraz żadne gry nie działają przez neta (poza Call of Duty 3, na którym sami możemy postawić serwer). Da się odpalić jeszcze resztę gier przez internet, ale to bardzo trudne i potrzeba dużo kombinowania z własnym ustawianiem serwerów itp.
1. Nic się nie wczytuje? Laser może być zużyty i stąd problemy.
2. Zużyty laser, albo niskiej jakości płyty
3. Złej jakości płyty, lub uszkodzony obraz płyty.
4. FMCB nie ma nic do tego. To po prostu zużyty laser.
-