DBZ Budokai Tenkaichi 3 problem
Moderator: Moderatorzy
-
DBZ Budokai Tenkaichi 3 problem
witam.mam pewien mały problem.W Android Saga jest walka Final Battle gdzie walczy się Gohanem SSJ przeciwko Perfect Cellowi.próbowałem już chyba kilkadziesiąt razy i nie umiem za "chiny" wygrać tej walki.macie może jakieś propozycje co do strategii walki itp jak to przejść? Z góry dziękuje za pomoc.
No jak pamiętam, to ta walka jest zabójczo trudna. Wiem, że ja to przeszedłem, tylko nie pamiętam jak.
Porady odemnie są takie: walka wręcz się niezbyt opłaca, pewnie się już o tym przekonałeś. Chowaj się dużo za górkami i wszystkim, za czym da się schować. Ile dobrze też pamiętam, gdy puścisz na niego "Kamehameha" (chociaż chyba Gohan nie ma kamehameha tylko masenko czy coś), to on zwieje, więc staraj się puścić to na niego, gdy on puści na ciebie coś podobnego (czyli ćwicz refleks i orientację), abyś musiał walczyć z nim "na analogi". Ogólnie jeżeli umiesz szybko kręcić analogiem, to rób wszystko, żeby się z nim bić na analogi, czy to normalną bijatyką czy na te moce. Nie wiem, czy ci coś jeszcze moge poradzić
Sory, że tak późno ale nie widziałem
Porady odemnie są takie: walka wręcz się niezbyt opłaca, pewnie się już o tym przekonałeś. Chowaj się dużo za górkami i wszystkim, za czym da się schować. Ile dobrze też pamiętam, gdy puścisz na niego "Kamehameha" (chociaż chyba Gohan nie ma kamehameha tylko masenko czy coś), to on zwieje, więc staraj się puścić to na niego, gdy on puści na ciebie coś podobnego (czyli ćwicz refleks i orientację), abyś musiał walczyć z nim "na analogi". Ogólnie jeżeli umiesz szybko kręcić analogiem, to rób wszystko, żeby się z nim bić na analogi, czy to normalną bijatyką czy na te moce. Nie wiem, czy ci coś jeszcze moge poradzić

Sory, że tak późno ale nie widziałem
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

- cloudstrifef
- Kontakt:
- GloberosBoss