sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

DBZ Budokai Tenkaichi 3 problem

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Devilizer666
-#

DBZ Budokai Tenkaichi 3 problem

Post autor: Devilizer666 »

witam.mam pewien mały problem.W Android Saga jest walka Final Battle gdzie walczy się Gohanem SSJ przeciwko Perfect Cellowi.próbowałem już chyba kilkadziesiąt razy i nie umiem za "chiny" wygrać tej walki.macie może jakieś propozycje co do strategii walki itp jak to przejść? Z góry dziękuje za pomoc.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

No jak pamiętam, to ta walka jest zabójczo trudna. Wiem, że ja to przeszedłem, tylko nie pamiętam jak.
Porady odemnie są takie: walka wręcz się niezbyt opłaca, pewnie się już o tym przekonałeś. Chowaj się dużo za górkami i wszystkim, za czym da się schować. Ile dobrze też pamiętam, gdy puścisz na niego "Kamehameha" (chociaż chyba Gohan nie ma kamehameha tylko masenko czy coś), to on zwieje, więc staraj się puścić to na niego, gdy on puści na ciebie coś podobnego (czyli ćwicz refleks i orientację), abyś musiał walczyć z nim "na analogi". Ogólnie jeżeli umiesz szybko kręcić analogiem, to rób wszystko, żeby się z nim bić na analogi, czy to normalną bijatyką czy na te moce. Nie wiem, czy ci coś jeszcze moge poradzić :)

Sory, że tak późno ale nie widziałem
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Akurat ta walka nie była zbyt trudna trochę irytująca ale fajna. Ja bym ci polecił taką taktykę żebyś go wali mocnymi ciosami żeby go odrzuciło potem wal masenko czy kamehame ja akurat też nie pamiętam. Jak podleci wal znów w niego żeby odleciał po tym ładuj się i tak w kółko powtarzaj

Awatar użytkownika
GloberosBoss
-#

Post autor: GloberosBoss »

najlepiej zacznij od gekiretsu madan czy jakoś tak
(te latające kulki ich jest z 10 na przeciwnika)
Też miałem problem z tym ale tak to zrobiłem atak ładowanie mocy atak ładowanie mocy to jest najprostszy sposób

ODPOWIEDZ