sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

dragon ball z budokai tenkaichi 1 - dragon balle

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

knsboss
-#

dragon ball z budokai tenkaichi 1 - dragon balle

Post autor: knsboss »

Przeszedłem DBZ budokai tenkaichi 1 i niezdobyłem ani jednego dragon balla. Czy wie kotoś może jak sie je zdobywa i co one wogóle dają? Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Te kryształowe kule tak zwane dragon ball po zebraniu ich wszystkich czyli 7 może spełnić się jedno twoje życzenie (np.nowa arena czy postać).Kryształowe kule zdobywasz rozwalając budynki tylko w story mode. Najlepsza według mnie arena do zdobywania tych kul to Kami's Lookout, tam gdzie walczą gotenks vs super buu.

knsboss
-#

Post autor: knsboss »

Aha, dzieki. A jak bede mogl wybrac te zyczenie to co najlepiej wybrac?

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

To co uważasz. Nie grałem w BT1 ale w trzeciej części pierwsze co brałem postacie. Jeżeli nie ma to sobie wybieraj co chcesz. Co uważasz, że ci się najbardziej przyda.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Bierz co chcesz. To ty grasz w tą grę

Awatar użytkownika
GloberosBoss
-#

Post autor: GloberosBoss »

własnie :D ale najlepiej postacie .robisz kombo na wrogu i niszczysz budynki.

ODPOWIEDZ