sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z ndiana Jones

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

dzani
-#

Problem z ndiana Jones

Post autor: dzani »

Witam wszystkich.Mam problem z grą Indiana Jones i królestwo kryształowej czaszki.Doszedlem do planszy gdzie toczą się w kółko kule i nie wiem co zrobić.Są jakieś 4 znaczniki które da się naciskać ale nie wiem o co w nich biega i w jakiej kolejności naciskać.Szukałem poradnika do tej gry...ale niestety nic nie znalazłem:(.Jeśli ktoś wie co z tym zrobić to z góry dzieki:)

Awatar użytkownika
Ragafewee
-#

Post autor: Ragafewee »

Jak dobrze pamiętam wystarczy wszystkie nacisnąć, a ich chyba jest tam więcej niż 4.

dzani
-#

...

Tam gdzie jest więcej tych przycisków to jest sala z toczącymi się kulami po tych młynkach...jak uruchomi się wszystkie to wypada taka mała kulka i trzeba ją wrzucić do pierścienia na ścianie.Mi chodzi o salę gdzie kule toczą sie w kółko po rowkach w podłodze.Są tam cztery przyciski i na środku sali jakaś tablica z oznaczeniami.Próbowałem w odpowiedniej kolejniści i nic nie dało:(.

Awatar użytkownika
Ragafewee
-#

Post autor: Ragafewee »

Już wiem ;0

Musisz to wklepać w takiej kolejności 1, 3, 4, 2

Obrazek

dzani
-#

Dzięki za radę...działa...zamykam temat tego problemu:)

ODPOWIEDZ