sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

gry psx

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

arni195
-#

gry psx

Post autor: arni195 »

mam pobrane gry co mają pojemności ok. 600 mega . nie orientuje się czy taka pojemność gry to może być pełna wersja . i mnie to myli bo takie same gierki mają też ok.kilkadziesiąt mega więcej , nie wiem czym to się różni, ale szkoda pobierać takie gry nie wiedząc czy to mogą być pełne wersje . jak możecie to wypowiedżcie się w tym temacie .

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Raczej pełne wersjer. Tamte będą pakowane mniejszą kompresją i dlatego więcej zajmują. 600MB to już duże gry. Niekótre zajmują nawet bez kompresji kilkadziesiąt MB, więc to zależy.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

temat wielokrotnie poruszany na forum - poszukaj

nigdy nie ma pewności (nie posiadając oryginał dla porównania) czy to jest wersja FULL chyba że robiący kopie podał info że sam skopiował całość z swojej płyty.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ