Tai Fu: Wrath of the tiger
Moderator: Moderatorzy
Tai Fu: Wrath of the tiger
Witam, chciałbym zapytać o wasze wrażenia z gry Tai Fu: Wrath of the tiger. Proszę o wypowiadanie się, gdyż mam zamiar grę zrecenzować, a była to jedna z moich pierwszych gier na PSXa i do dzisiaj uważam ją za jedną z najlepszych. Żeby ocena była w miarę subiektywna proszę o wasze wrażenia dotyczące tej gry. Moje są bardzo dobre i grę naprawdę polecam. Jest to ciekawa platformowa gra akcji z elementami bijatyki. Ogólnie bardzo mi się podoba i polecam ją wszystkim którzy lubią chodzone bijatyki i znikome ilości skakanek w platformówkach.
PROSZĘ o komentarze.

hasło do moich uploadów: 1234
Re: Tai Fu: Wrath of the tiger
witam niedawno pobrałem tą gre . obecnie przeszłem ok.10 leveli i muszę przyznać że gra robi na mnie duże wrażenie z planszy na plansze robi się ciekawsza .wyszukać się można w niej połączenia akcji + bijatyki . ciekawą postacią jest bohater który dysponuje dużymi ilościami ciosów co też jest atutem tej gry .obecnie pokonałem tygrysice i mam problem z wykonaniem dużego skoku .może ktoś mi podpowie jak go wykonać abym mógł zacząć grać dalej.
arni195, sciągnij solucję mojego autorstwa
.
http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3698
W skrócie dwa razy strzałka/gałka w bok i biegniesz. Wciskasz X i przeskakujesz.
Popróbuj sobie potem pobiegać, skakać i wykonywac rózne nowe ciosy. Moim zdaniem styl LEOPARD i TIGER są najlepsze. Najbardziej pasuja do charakteru Tai'a.
A dla scisłości nie tygrysicę tylko samicę Lamparta (nie wiem jak to odmienić poprawnie
).
Tygrysy w grze sa dwa Tai Fu i Lau Fu, który okaze się pod koniec bardzo ciekawą postacią. Otóż gra jest właśnie połączeniem akcji, platformówki i bijatyki. Ja uwielbiam system combosów. Na początku nie wydaję się, aby można było nabić kilkadziesiąt combo, ale pod koniec z ciosem TIGER można wykanać naprawdę w***biste kombinacje łącząc wszystkie style walki.
Pozdrawiam i czekam na dalsze wrażenia z gry, gdyż według mnie jest jedną z najlepszych na PSXa, acz niedocenianych.

W skrócie dwa razy strzałka/gałka w bok i biegniesz. Wciskasz X i przeskakujesz.
Popróbuj sobie potem pobiegać, skakać i wykonywac rózne nowe ciosy. Moim zdaniem styl LEOPARD i TIGER są najlepsze. Najbardziej pasuja do charakteru Tai'a.
A dla scisłości nie tygrysicę tylko samicę Lamparta (nie wiem jak to odmienić poprawnie

Tygrysy w grze sa dwa Tai Fu i Lau Fu, który okaze się pod koniec bardzo ciekawą postacią. Otóż gra jest właśnie połączeniem akcji, platformówki i bijatyki. Ja uwielbiam system combosów. Na początku nie wydaję się, aby można było nabić kilkadziesiąt combo, ale pod koniec z ciosem TIGER można wykanać naprawdę w***biste kombinacje łącząc wszystkie style walki.
Pozdrawiam i czekam na dalsze wrażenia z gry, gdyż według mnie jest jedną z najlepszych na PSXa, acz niedocenianych.

hasło do moich uploadów: 1234