sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Dynamiczna gra akcji na PSone

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

basajew666
-#

Dynamiczna gra akcji na PSone

Post autor: basajew666 »

Szukam jakiejś dynamicznej gry, np strzelanki. Nie takiej w stylu Medala, gdzie się skrada, długo celuje, tylko czegoś na prawdę dynamicznego. Nie musi być piękne;D ale fajnie jakby było grywalne, miło także na dwóch. Fajna by była strzelanka gdzie się biega, jeździ, lata choć wymagam pewnie za dużo jak na PS1:D. Proszę o poradę;)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Hhmm. Jak strzelanka to przede wszystkim Quake. Rzeźnia... :D Chociaż jeśli byś chciał dużo akcji i niezłą bijatykę w jednym (no i trochę mitów i baśni chińskich) to T'ai Fu: Wrath of the Tiger.
hasło do moich uploadów: 1234

basajew666
-#

No w Kłaka gram, tylko irytuje trochę celowanie góra dół;D. Ale faktycznie, najlepsza dotychczas w jaką grałem strzelanka no i tak jak lubię dynamiczna, nie tak jak MoH:). Tej drugiej poszukam;D

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ja bym jeszcze polecił Doom'a. Tylko ta grta jest specyficzna... Można ją pokochać albo znienawidzieć. :D

basajew666
-#

Dooma na kompie, z resztą oba te stare Doomy bardzo lubiłem i obydwa przeszedłem, choć już dosyć dawno temu. Tam w sumie nie ma pewnie w ogóle celowania góra dół, tylko na boki:D Ale gra ma klime;D Będę na bank ściągał;D A jakieś wojny mechów?:D

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Mechy to Space Griffon VF-9 naprawdę mocarna giera.

A co do odstresowujących, mniej skomplikowanych strzelanek to może któryś Action Man, albo świetne Dino Crysis 1/2?

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Ja bym ci polecił Syphon filter cała seria albo metal gear solid tylko jest jeden mały problem bo w tych grach nie można jeżdzić i jest widok za pleców :mrgreen:

ODPOWIEDZ