sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam tytułów gier

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

feliks
-#

Szukam tytułów gier

Post autor: feliks »

Witam. Grałem kiedyś w następujące gry:

1) Gra z fabułą, w której pokonywało się w wyścigach na rożnych trasach przeciwników za pomocą takiego czerwonego sportowego samochodu. Była tam cała historia tego kierowcy w tej grze. Była ona dość długa i miała ogrom tras. Jeździło się po torach wyścigowych ale także po trasach w plenerze. Można było, z tego co pamiętam, autem zebrać jakieś bonusy na trasie wjeżdżając w nie. (E: Już znalazłem: Dukes of Hazzard: Racing for Home)

2) Gra również samochodowa, ale chodziło w niej o przejechanie trasy autem tak aby go nie rozbić, bo wybuchało. Były do wyrobu różne tory. (E: Już znalazłem - Demolition Racer)

3) Gra FPS w której chodziło się po ciemnych, mrocznych pomieszczeniach. Właziło się do szybów wentylacyjnych, zabijało potwory. Plansze były dość duże. W pamięć mi wpadła jakaś plansza z laboratoriami w podziemiach i potworami, również takimi pełzającymi po ziemi. (E: Już znalazłem - Lifeforce Tenka)

4) Gra z widokiem góry. Chodziło się jednym z dwóch gości. Plansza to miasto. Można było zejść do metra, wejść na tereny jakiejś budowy, parku, lodowisko chyba też było, i innych budynków. Na okładce pudełka z grą byli ci dwa goście stojący obok siebie. Jeden z nich był chyba większy (grubszy/wyższy). W grze chodziło chyba o to, że chodząc po mieście byłeś policjantem i zabijałeś bandytów, który pierwsi do ciebie strzelali. A może nie policjantem? Nie jestem pewny. (E: Już znalazłem - Firo and Klawd)

5) Gra w której ścigano się na skuterach śnieżnych z innymi przeciwnikami. Było sporo plansz do wyboru. W grze leciała ta sama muzyka co w pierwszej części Matrixa, w scenie kiedy Neo był w barze, gdzie przyszedł "za zającem". (E: Już znalazłem - Sled Storm)

Dla innych osób szukających tytułów gier, których zapomnieli:
Znalazłem w Google Encyklopedię Gier PSX, zawierającą ok. 1 tyś. gier. Można przeglądać poszczególne strony z grami i patrzeć sobie na okładki - może jakaś wam się skojarzy. Ja tak znalazłem w/w gry.

Pozdrawiam,
Feliks

ODPOWIEDZ