Otóż mój problem polega na tym że nie wiem czemu tryb season nie chce mi się zapisać. Mam wczytaną memorke. Moveset mi normalnie zapisuje, CAWsa mi zapisało, a co jest tym seasonem to nie mam pojęcia. To jest pierwsze pytanie priorytetowe, drugie to z ciekawości.
Drugie pytanie dotyczy opcji personality podczas robienia postaci. Otóż czy można jakoś edytować tę opcję, bo w edytowaniu CAWsa nie mogłem znależć i w ogóle nie mogę jej znaleźć. W personality mamy 5 pustych pul które możemy wypełnić np. czy nasz CAW ma jakichś sojuszników, wrogów, jakie lubi walki itd.Nie wiem jeśli chodzi o walki czy to coś zmienia w samych walkach ale i tak bym się pobawił tą opcją . Czy personality można edytować i gdzie?
Problem z WWF Smackdown Know Your Role w trybie season
Moderator: Moderatorzy
Dzięki Zohan,pomogłeś mi ruszyć mózgownicą, choć to nie koniec problemu ale dzięki tobie na pewno łatwiej będzie mi pomóc. Kasztan ze mnie, nie zobaczyłem że w ogóle mi się nic nie zapisuje, głąb musiałem coś przestawić.Jeśli chodzi o emulatory to jestem dupa, Smackdown 2 to druga gra na psx którą emulowałem i szczerze mówiąc nie zgłębiłem wszystkich tajników emulacji. I tak wczytuje mi stare save'y elegancko, ale jeśli chodzi o zapisywanie nowych to wyświetla że niby wszystko się dobrze zapisało żadnych problemów, a tu guzik, jak wczytuje, wczytuje mi stare save'y. Przepraszam za pierwszego posta.Mam nadzieje ze teraz problem jest jasny.
Po prostu coś przestawiłem i nic mi się nie zapisuje.Z góry dzięki za pomoc.
Po prostu coś przestawiłem i nic mi się nie zapisuje.Z góry dzięki za pomoc.