sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

RAYMAN

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Pelek
-#

RAYMAN

Post autor: Pelek »

Witam. Mam taki problem. Ściągnąłem sobie raymana na epsxe ale jest ten problem ze poładuje się do napisów "Ubisoft Entertainment" i koniec i zwiecha totalna. Nie mam pojecia co jest grane wszystko śmiga normalnie . Proszę pomóżcie bo kocham tą gre :)
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 20:28 przez Pelek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Użyj emulatora pSX.1.13. Na nim wszystko działa bez zarzutów. Dzieje się tak ponieważ ePSXe wczytuje jakieś ścieżki (zdaje się muzykę), a jest błąd z tym odczytem. Na pSX1.13 wszystko działa, pomijając parę nieodtwarzanych utworów. Emulator ten omija procedurę wczytywania. :)

(Sprawdzałem to na wersji PL i działa ona na pSX1.13)

Oczywiście przeskanuj ECC Regenem/CD Magem.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Nie wiem czemu wszyscy tak kochają ePSXe :roll:. Pelek, spróbuj może odpalić grę na innym emulatorze, mogę polecić pSX 1.13 albo PCSX-Reloaded. Jeśli to nie problem kompatybilności to być może masz uszkodzony obraz.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

DreamON, bo jednak to ePSXe u mnie w testach osiągnął najwyższą wydajność, na słabszym sprzęcie (Pentium III 800Mhz) :]. Przy drugim kompie Athlon 64X2 2,2 Ghz prawie nie było żadnej różnicy, a przy Core2Quad wynik był minimalnie różny na korzyść ePSXe (nie wiem dlaczego).

Wyniki to FPS :]

Tak czy inaczej koneic offtopu.

Pelek, dla ciebie rada to inne emu. I/lub inny obraz gry. :P
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ