sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Mam jedno pytanko

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
upek10
-#

Mam jedno pytanko

Post autor: upek10 »

Cześć. Chciałem zapytać czy opłaca mi się nagrywać na cd resident evil'a? Jeśli tak to którą część?

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Wszystkie. :) Resident Evil to dobra gra. Naprawdę. I wg mnie mieć PSXa a nie zaliczyć RE to grzech. :)

Osobiście bardziej mi się podobała 1ka. Jest także Resident Evil w wersji (bez cenzury) czyli BioHazard. Również warto sprawdzić.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
upek10
-#

Dzięki. Na 100% nagram. W środę idę po płyty, bo mi się skończyły.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Po co bawić się w RE "krzaczkowane" czyli BioHazzard (RE po japońsku).
Wszystkie możliwości japońskich edycji dostępne są też po angielsku ;)
Jakim cudem? A takim, że istnieje coś takiego jak Resident Evil: Director's Cut. Jest to jedynka z ulepszeniami takimi jak w wersji japońskiej (BioHazzard). Jeśli ściągać to wszystkie ale w takich wydaniach:

- Resident Evil: Director's Cut - Dual Shock Version (Normalny RE1 z nieocenzurowanymi filmikami i trybem Arrange, czyli troche zmieniony scenariusz [inne rozmieszczenie przedmiotów itp.] Dodana obsługa DualShocka )

- Resident Evil 2 Dual Shock Version (Dodana obsługa DualShocka)

- Resident Evil 3 Nemesis (jest tylko oryginalne wydanie)

Polecam serię RE i od razu mówię, że mam wszystkie w/w części i naprawde warto zagrać ;)

PS: RE 1 i 2 w tych wydaniach nie wyszły chyba w PAL, tylko w NTSC U/C, ale to nic nie szkodzi, i tak są po angielsku. Unikaj wydań NTSC/J, czyli właśnie BioHazzard, bo zapewniam że będą pisane "drutem kolczastym" :P

Mam nadzieję, że zrozumiesz to co napisałem :)
SCEE™

Awatar użytkownika
upek10
-#

Wszystko zrozumiałem i dzięki za radę:)

ODPOWIEDZ