sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Crash Team Racing-platynowe relikwie

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

taszor
-#

Crash Team Racing-platynowe relikwie

Post autor: taszor »

Witam. Czy jest na tym forum jakiś Crashomaniak, który w CTR zdobył albo chociaż próbował zdobyć wszystkie platynowe relikwie za czasówki???

Ostatnio zacząłem po raz kolejny szarpać w tą genialną gierkę i chciałbym spróbować się zmierzyć z tymi czasami bo jakoś wcześniej mi to umykało (gre ukończyłem 2 razy). Wiem, że zapewne to bardzo trudne, ale potrafie być hardcorowcem, bo udało mi się zdobyć wszystkie platynki w części 3 i "the wrath of cortex" na ps2.

Jak sprawa wygląda w tej grze? Udało się komuś?:)

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Tak jest to wykonalne ale hardcorowo trudne :D mi brakuje jedna platyna i nie chce mi się tego zrobić :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Adammo
-#
Kontakt:

Post autor: Adammo »

Kiedyś był aktywny w Internecie pewien człowiek, który miał nick Platyna. Właśnie od tego, że zdobył wszystkie platynowe relikty w Crashach. Miał nawet swego czasu największą stronę o serii Crash Bandicoot w Polsce. Kontaktu do niego niestety dziś już nie posiadam.
Poznaj świat emulacji
http://emusite.pl

exe90
-#

Post autor: exe90 »

Cześć
Pozwolicie że się podepnę, od dłuższego czasu szukam tej gry, ściągałem już chyba wszystko i nic nie chce mi działać.
Macie może jakieś pewne źródło albo zrobilibyście Upa ze swoich płytek ?

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

exe90, sprobuj tutaj KLIK

taszor
-#

exe 90

http://swiatpsx.pl/crash-team-racing-vt93.htm#19141
Post usera Zohan. To z hasłem "psycho345" z filefactory - to pełna wersja gry, a nie jakiś wypatroszony rip gdzie np. nie ma głosów postaci.

Jeśli to ci nie zadziała to masz problem ze sprzętem a nie z obrazami płyt. Osobiście to testowałem i wersja chodzi w 100%.

exe90
-#

TAk się składa że te linki od Zohan są nieaktywne pobrałem te z filesonic i nie chce mi to zadziałać

exe90
-#

Mam chłopaki pytanko, bo faktycznie może być wina lasera bo coś ostatnio mi wariuje.

Czy ktoś z was używa bądź zna się na FreeMcbot ? Bo podobno za pomocą tego można uruchomić grę z PenDriwa tylko że nie mam pojęcia jak

taszor
-#

Kolego musisz trochę poczytać w necie. Free Mcboot rzeczywiście umożliwia uruchamianie gier z pend drivea z tym że jest to przeróbka dla ps2. Nie zastosujesz tego dla psxa...

ODPOWIEDZ