sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

problem z grą shadowman i mdk

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

hetm4n
-#
Kontakt:

problem z grą shadowman i mdk

Post autor: hetm4n »

Witam, Sciągnąłem z tego forum wersję shadowmana ntsc i pal oraz mdk ale z innego forum , nagrałem tak jak w instrukcji, wszystkie inne gry działają bezproblemowo, natomiast te tylko wczytują się do znaku PS , chwilowo coś tam laser czyta i nagle płyta sie zatrzymuje, Co może być nie tak?? płytki Verbatim AZO które świetnie chodzą na PSX.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Ooo... widzę że używasz płytek takich jak ja. Są po prostu revel, he he takie mercedesy wśród płyt, nawet wśród własnych verbatimek.
A teraz do rzeczy, sprawa podstawowa, skorzystałeś :?: :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490

i jeszcze jedno, jak rozpakowałeś jakie pliki otrzymałeś ?
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

hetm4n
-#
Kontakt:

nie korzystałem z tego programu, zaraz sciągnę i przetestuję :D najpierw miałem wersję NTSC U wypakowałem winrarem i były dwa pliki mds i mdf, no to wrzuciłem w alkohola mds tak jak to jest w poradniku i wypaliłem, wsadzam, znak ps i dalej stoi , płyta staje, pobrałem z forum PAL w plikach bin i cue, wrzuciłem cue w alcoholu i to samo, podobnie z grą mdk, oraz metal slugiem ale nie pamietam części(pliki mds,mdf).

[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 10:07 ]
shadowman jeszcze mam plik ccd

[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 10:24 ]
przeskanowałem shadowmana cdmage, za pierwszym razem pojawił sie 1 błąd, przy dugim skanowaniu 2 błędy, musiałem zrobić rebuild, i znów zeskanowałem - 1 błąd.

[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 10:27 ]
każda gra ma przy samym końcu 1 błąd, a działają prócz tych trzech :(

[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 10:49 ]
natomiast na eccregen na żadnej grze niema błędów. Nie wiem co jest grane miałem z 3 różnych źródeł shadowmana w innych wersjach i problem występuje z każdą. na emu śmigają aż miło.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

coś mi to wygląda tak jak z Tomb Raiderem 1, boże ile źródeł przerobiłem a ile płytek poszło do kosza, to nawet nie policzę, a sprawa wygląda tak: wszystko ok, gra się ładowała i nawet odpalała tylko jak się wcisnęło "START" lub "SELEKT" albo gra miała się doładować dalej to stop klatka i dead.(na konsoli) A na emulatorze nie można było tego sprawdzić, bo gra (z każdego źródła) śmigała aż miło.
(Nawiasem mówiąc zdobyłem już T.R. w 100% działający na konsolce i go dziś w nocy wrzucę na stronkę.)

Tak więc sytuacja może być podobna z tym shadowmanem.
A pozostałe gry śmigają?
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

hetm4n
-#
Kontakt:

tak śmigają bez problemu.

[ Dodano: Wto 21 Kwi, 2009 11:11 ]
gry działają musiałem pleja postawic na drugim boku by je wgrało.

ODPOWIEDZ