Silent Hill Opinia
Moderator: Moderatorzy
Silent Hill Opinia
Witam chciałbym was zapytać czy gra Silent Hill jest dość fajna. Jeśli tak to co w niej jest super bo nie wiem czy sobie ściągnąć . Chociaż te główne zalety.
"Nie ranga odzwierciedla usera"
I have:
PSX
PSP
I have:
PSX
PSP
Hmm powinieneś ściągnąć i sie przekonać samemu bo naprawdę warto.
1: KLIMAT !! Człowieku, żaden inny horror-przygodowka nie ma takiego klimatu.
2: Fabuła...czyli to w czym japonczycy sa najlepsi. caly czas masz wrazenie ze mimo iz idziesz do przodu i odkrywasz kolejne rzeczy to nadal czujesz sie glupi pod tym wzgledem i tak naprawde nic nie wiesz [przynajmniej ja tak mialem]...chodzi o to ze tak naprawde to wszystko jest tak tajemnicze ze wciaz sie zastanawiasz o co w tym wszystkim chodzi i co ty do cholery tu robisz;p
3: Muzyka...to mozna podpiac pod klimat, ale tez jest bardzo dobra..
tylko polecam ci sciagnac polska wersje Silent Hill, chyba ze masz opanowany bardzo dobrze angielski zeby zrozumiec dialogi
noi tez gra ma 5 zakonczen wiec powodzenia w odkrywaniu wszystkich ;p
1: KLIMAT !! Człowieku, żaden inny horror-przygodowka nie ma takiego klimatu.
2: Fabuła...czyli to w czym japonczycy sa najlepsi. caly czas masz wrazenie ze mimo iz idziesz do przodu i odkrywasz kolejne rzeczy to nadal czujesz sie glupi pod tym wzgledem i tak naprawde nic nie wiesz [przynajmniej ja tak mialem]...chodzi o to ze tak naprawde to wszystko jest tak tajemnicze ze wciaz sie zastanawiasz o co w tym wszystkim chodzi i co ty do cholery tu robisz;p
3: Muzyka...to mozna podpiac pod klimat, ale tez jest bardzo dobra..
tylko polecam ci sciagnac polska wersje Silent Hill, chyba ze masz opanowany bardzo dobrze angielski zeby zrozumiec dialogi
noi tez gra ma 5 zakonczen wiec powodzenia w odkrywaniu wszystkich ;p
Kolega ma racje gra spoko że nie pogadasz!!
Chociaż raz na pewno sie wystraszysz....
W trakcie gry są zajefajne zagadki do odgadnięcia
Na prawde polecam

Chociaż raz na pewno sie wystraszysz....
W trakcie gry są zajefajne zagadki do odgadnięcia
Na prawde polecam

_/Od tego się zaczyna\_
________|-_|_________
________|-_|_________
_______\-___/________
________\-_/_________
_________\/__________
]]]]]]]]PSX, PSP[[[[[[[[[
________|-_|_________
________|-_|_________
_______\-___/________
________\-_/_________
_________\/__________
]]]]]]]]PSX, PSP[[[[[[[[[
Sh to świetna gra. Dziwne jest, że keidyś grając w demo szło mi świetnie, a teraz gry mam pełną wersję, nie wiem jak przejść pierwszego potwora. Bohater nawet nie celuje we wroga!!! System walki jest tak żenujący, że pomimo doskonałęj ścieżki dźwiękowej Akiry Yamaoki, pomimo świetnego klimatu w grę nie da się grać.
Jeden przycisk jest od celowania drugi od strzelania/uderzania - co zatem robię nie tak? W RE3 jest tak że gdy bohater celuje to nie może się ruszać. Wtedy bez problemu naciskając w górę celujemy w górę a nie machamy nożem jak sparaliżowani - czy w sh nie ma takiej opcji? Jak sobie radzicie z systemem walki?
Jeden przycisk jest od celowania drugi od strzelania/uderzania - co zatem robię nie tak? W RE3 jest tak że gdy bohater celuje to nie może się ruszać. Wtedy bez problemu naciskając w górę celujemy w górę a nie machamy nożem jak sparaliżowani - czy w sh nie ma takiej opcji? Jak sobie radzicie z systemem walki?
Sory ,że tak długo ,ale miałem mało czasu no to teraz znalazłem czas na moją opinie. Jest to wręcz wspaniała gra w której można trochę podnieś poziom adrenaliny. Jest bardzo dużo momentów ,że joystick może wypaść z rąk
Najlepiej grać tak po 23:00 zgasić światła i grać więc jest bardziej upiornie i jest co się bać.
Muzyka : pod klimat terenu i te radyjko po prostu gęsia skórka. Jest bardzo Dobra
Fabuła : prosta i ciekawa 5 Zakończeń i podczas gry myślimy żę prawie koniec a tu nadal kawał drogi więc ciekawość wzrasta bardziej.
I moje ulubione dużo zagadek do odgadnięcia. Teksty napisane krwią po prostu miodzio.
Tą gre trzeba przeżyć sam .
Moje zakończenie było za pierwszym razem BAD+ ;P

Muzyka : pod klimat terenu i te radyjko po prostu gęsia skórka. Jest bardzo Dobra
Fabuła : prosta i ciekawa 5 Zakończeń i podczas gry myślimy żę prawie koniec a tu nadal kawał drogi więc ciekawość wzrasta bardziej.
I moje ulubione dużo zagadek do odgadnięcia. Teksty napisane krwią po prostu miodzio.
Tą gre trzeba przeżyć sam .
Moje zakończenie było za pierwszym razem BAD+ ;P
"Nie ranga odzwierciedla usera"
I have:
PSX
PSP
I have:
PSX
PSP