Poszukuje emulatora GBA lub Pokemon
Moderator: Moderatorzy
Poszukuje emulatora GBA lub Pokemon
Witam !
Poszukuje tak jak w temacie emulatora GBA lub konkretnie pokemonów na Psx i jestem trochę rozczarowany skoro już są pokemony na telefony a na Psx jeszcze nie gdyby ktoś wiedział o DZIAŁAJĄCYM emulatorze lub konkretnej grze to bardzo proszę o info
Poszukuje tak jak w temacie emulatora GBA lub konkretnie pokemonów na Psx i jestem trochę rozczarowany skoro już są pokemony na telefony a na Psx jeszcze nie gdyby ktoś wiedział o DZIAŁAJĄCYM emulatorze lub konkretnej grze to bardzo proszę o info
PlayStation nie jest w stanie emulować gier na Gameboy Color a co dopiero GB Advance.killman21 pisze:niech ktos zrobi zeby w owe pokemony z game boya dalo sie pykac na psx. to bedzie idealne
Jeśli ktoś naprawdę ma ciśnienie na Pokemonki to może sobie skompilować obraz z emulatorem aGBe + rom (koniecznie GB Mono), albo ściągnąć sobie grę na PSX'a Pokemon Crazy Hit 2. Ostatni tytuł nie jest oficjalny, sprawdziłem sobie na emulatorze, to nie jest gra rpg jak w przypadku tych na GB, to prosta mini gierka - whack a mole. Tylko że zamiast w krety, to nap*!#lasz w głowę Pikaczu.
Obraz można łatwo znaleźć, wpiszcie w google Pokemon Crazy Hit 2, pierwszy link który prowadzi do Snesoramy.
- bargrez0098
[quote="akira5"]ale nooby jeju. chyba nie kazdy potrafi zrozumiec ze seria Pokemon nalezy do Nintendo i TYLKO wylacznie ukazuje sie na konsolach tej firmy
P.S. najlepszym emulatorem jest sama konsola, a używany GBA to niewielki wydatek[/quote]
To prawda że Pokemon są na konsole nintendo ale jakbyś nie wiedział pomysł na psx był nintendo tylko że zdawało im się ryzykowne wydawać pierwszą konsolę na płyty więc oddali ten pomysł firmie SONY. Po pewnym czasie Sony odłączył się od współpracy z nintendo i zaczął to produkować samodzielnie !!! :kwasny: 8-) :lol:
P.S. najlepszym emulatorem jest sama konsola, a używany GBA to niewielki wydatek[/quote]
To prawda że Pokemon są na konsole nintendo ale jakbyś nie wiedział pomysł na psx był nintendo tylko że zdawało im się ryzykowne wydawać pierwszą konsolę na płyty więc oddali ten pomysł firmie SONY. Po pewnym czasie Sony odłączył się od współpracy z nintendo i zaczął to produkować samodzielnie !!! :kwasny: 8-) :lol: