Zadanie które nas przerosło
Moderator: Moderatorzy
Zadanie które nas przerosło
Mimo wiekowości konsoli, niektóre gry zawierają dosłownie zabójcze misje. Z pewnością kiedyś na taką natrafiliście, zachęcam do podzielenia się swoją historią. Później dodam swoje spostrzeżenia.
Doom na najtrudniejszym czasem daje popalić nawet mi 
To nawet dosłownie zabójcze gdy znajdujesz się na środku a do okoła 30 naprawdę trudnych przeciwników...
Nie kojarzę/ nie pamiętam innych gier...

To nawet dosłownie zabójcze gdy znajdujesz się na środku a do okoła 30 naprawdę trudnych przeciwników...
Nie kojarzę/ nie pamiętam innych gier...
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

Z 7 lat temu jak grałem w RE1 to miałem niemały problem z wyjścia z rezydencji :d. W ogóle angielski był wówczas na niskim poziomie, dlatego musiałem polegać na skojarzeniach. Było trzeba uzbierać 4 medaliony z symbolami księżyca/gwiazdy etc., które wcześniej zostały porozrzucane po budynku.
W Parasite eve 1 ucieczka z okrętu oraz późniejszy boss sprawiali mi mnóstwo problemów. Brak many i itemków do leczenia... tzw zły sejw, wielokrotne wczytywanie idt.
Swego czasu co moment zacinałem się w SH ale to było dawno, a sam przypadek przypomina okoliczności z początku mego wpisu.
Choć chodziło mi bardziej o konkrety sam sypnąłem ogólnikami. Cieszę się, że nie zapomnieliście o wątku, bo jest to jeden z niekończących się tematów. Byle było komu zabrać głos.
W Parasite eve 1 ucieczka z okrętu oraz późniejszy boss sprawiali mi mnóstwo problemów. Brak many i itemków do leczenia... tzw zły sejw, wielokrotne wczytywanie idt.
Swego czasu co moment zacinałem się w SH ale to było dawno, a sam przypadek przypomina okoliczności z początku mego wpisu.
Choć chodziło mi bardziej o konkrety sam sypnąłem ogólnikami. Cieszę się, że nie zapomnieliście o wątku, bo jest to jeden z niekończących się tematów. Byle było komu zabrać głos.