sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Osiągnięcia

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Memphis
-#

Post autor: Memphis »

Przypomnialo mi sie jeszcze :
Tekken 3 Wszystkie postacie
Civilization Poziom Cheftain i Warlord (chociaz akurat to mało ważne bo na pewno ktoś przeszedł na Deity :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Nikt nie jest tak bogaty, żeby pogardzić uśmiechem,
ani tak biedny, żeby nie móc nim darzyć.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu(Najważniejszy jest klimat w grze)

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Aktualnie tylko Monsters Inc. na 100%, ale także 007: Tomorrow Never Dies (czy jakoś tak) jakieś kilka lat temu (kiedy sie 7 lat miało... :) )

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Kiedyś cieszył każdy sukces. Toy Story 2 na 100%, także ukończyłem większą część Gran Turismo 2, jako mały dzieciak spędziłem bardzo dużo czasu przy tym, po za tym wszystkie Crashe oraz Spyro na max, od 100, do 100-paru %. Bo pamiętam, że niektóre części np Crasha były do ukończenia na 104-105 %. Po za tym jeszcze pare ukończonych gier, ale musiałbym teraz sprawdzać co dokładnie :D
Ostatnio zmieniony czw 29 lip, 2010 16:55 przez Gicha7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

No to teraz ja się pochwalę, przypakowałem ostatnio

Spyro 2 - 100%
Spyro 3 - 117%

Final Fantasy 8 - przejście całej gry + pokonanie omegi i ultimy weapon (omega naprawdę ciężki), do tego przez pierwsze 3 płytki prawie każdy boss był na 3 hity, z lionhearta, więc no, co się dziwić :)
Obrazek

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

spyro 3 to na tej wstawce co ją dałeś?
no i na czym grasz bo nie pamiętam: psx czy epse?
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

tak, na tej wstawce, a gram na ePSXe 1.7.0 :)
Obrazek

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

Wszystkie Spyra; Crashe; Tekken 3; Toy Story 2; Oddworld (jedna z najtrudniejszych wg mnie gier na Psx); Hogs of War(moja ulubiona gra, więc chyba z 200 razy przeszedłem xd); Army Men i masa innych gier. Powiem tak: Przeszedłem mnóstwo gier po ileś tam razy więc ciężko by wymieniać :P
Ocalić od zapomnienia PSX

ODPOWIEDZ