Przypomnialo mi sie jeszcze :
Tekken 3 Wszystkie postacie
Civilization Poziom Cheftain i Warlord (chociaz akurat to mało ważne bo na pewno ktoś przeszedł na Deity )
Nikt nie jest tak bogaty, żeby pogardzić uśmiechem,
ani tak biedny, żeby nie móc nim darzyć.
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu(Najważniejszy jest klimat w grze)
Kiedyś cieszył każdy sukces. Toy Story 2 na 100%, także ukończyłem większą część Gran Turismo 2, jako mały dzieciak spędziłem bardzo dużo czasu przy tym, po za tym wszystkie Crashe oraz Spyro na max, od 100, do 100-paru %. Bo pamiętam, że niektóre części np Crasha były do ukończenia na 104-105 %. Po za tym jeszcze pare ukończonych gier, ale musiałbym teraz sprawdzać co dokładnie
Ostatnio zmieniony czw 29 lip, 2010 16:55 przez Gicha7, łącznie zmieniany 1 raz.
No to teraz ja się pochwalę, przypakowałem ostatnio
Spyro 2 - 100%
Spyro 3 - 117%
Final Fantasy 8 - przejście całej gry + pokonanie omegi i ultimy weapon (omega naprawdę ciężki), do tego przez pierwsze 3 płytki prawie każdy boss był na 3 hity, z lionhearta, więc no, co się dziwić
Wszystkie Spyra; Crashe; Tekken 3; Toy Story 2; Oddworld (jedna z najtrudniejszych wg mnie gier na Psx); Hogs of War(moja ulubiona gra, więc chyba z 200 razy przeszedłem xd); Army Men i masa innych gier. Powiem tak: Przeszedłem mnóstwo gier po ileś tam razy więc ciężko by wymieniać