Witam wiem, że Dużo osób lubi ,,Takken" więc sporządziłem Ankietę i zobaczymy z których bohaterów(charakterów) lubicie. A więc zaczynamy i zobaczymy. Jeśli chcecie możecie dawać komentarze o ulubieńcach .
Można zagłosować nawet na Dwóch Bohaterów jeśli macie ich
[ Dodano: Pią 08 Maj, 2009 19:25 ]
Ja sam zagłosuje na Lei od kiedy zacząłem ogólnie grać w Tekken wybrałem go i tak teraz się przyzwyczaiłem się nim grac
Kombosy Paul'a przypadły mi do gustu, dlatego wybrałem właśnie tego bohatera. Może nie jest szybki za to siłę przebicia ma nie kiepską. Z natury anarchista, lubi dobrą muzykę - czemu miałbym zdecydować na kogoś innego?
mam 2 eddy i Lei, Eddy dlatego, ze trenowałem breakdance, a jego efektowna capoeria czy jakoś tak to sie pisze, zawsze mi sie podobała. Lej ma również efektowny styl walki. Pamietam jak pierwszy raz grałem w pleja jak miałem chyba 8-10 lat, to grałem z kuzynami którzy nawalali w tekkena z rok, a ja pierwszy raz wybrałem Lei'a i przypadkowo losowo naciskając guziki nikt nie umiał mnie pokonać
Hwoarang jest dobry jak sie umie nogami grac. Kiedys umialem tak nim grac ze jak podszedlem do kogos i jak go zaczalem kopac to zanim zlecial na ziemie juz mial 0 hp
mi saię podobają najbardzie jin- boxer i xiaoju - fajne ma animacje , kombosy, i inne ciosy ;p oprócz nich podobają mi się jeszcze : KING, EDDY, PAUL i ten jego cios przy którym wydaje okrzyk który zbliżony jest do wyzwiska buurraakk!!! rozbraja do łez gdy gra się nim
w tekken force mode jeden cios "burak" i gostek leży
mój ulubiony:
Hworang - jest szybki i ma dobrze kombosy
Bryan-dobre pięści, kopy, kontrataki i jest szybki
oprócz nich:
Paul - jest silny i jednym ciosem może skończyć walke
Jin-świetne kombosy, zrównoważone pięści i kopy
Xiadoyu-dobre uniki i kontrataki
Eddy-dobry na początek, dobre kombosy
i to tyle
Czy wiesz że 90% idiotów czyta ten post z ręką na myszce? Nie ściągaj jej, już za późno...