Kiedy miałem konsolę to przeszedłem wszystkie części crasha, dwójkę medevila, tekkena3, Driver1,2 toy story racer, wu-tang - shaolin style. Urban Chaos nie dałem rady ostatniej misji Nigdy

przeszedłem syphon filter1 i syphon filter 3 myśląc że to dwójka

nie pamiętam czy przeszedłem dwójkę może... Hogs of War bardzo trudna. Oddworld : Abe's Oddysee i Exodus ohh jakie to były długie i ciężkie chwile kto grał wie. Największa męka z tymi ukrytymi paroma których jak nie uratowałeś to ending był okrutny

Najmilej wspominam Tenchu 1 przy którym jak Rikimaru umierał płakałem! Wzruszył mnie bohaterski koniec "życie za życie" cudowne... Tenchu2 przeszedłem czując jakiś brak w duszy z powodu nie wiem przejścia gry? Bo co piękne musi się kiedyś skończyć a to trudno jest zrozumieć. Silent Hill, Resident Evil chyba dwa 2 i 3 nigdy nie ukończyłem w całości. Nightmare Creatures 2 nie ukończyłem w całości. Apocalypse ukończyłem w 100% i muszę przyznać zajebisty klimat i gra nie da się opisać miazga super po prostu było przechodząc grę

EXHUMED bądź Powerslave nie jestem pewien bo pamiętam że grałem i to długo i chyba przeszedłem całą ale dziś włączając powerslave na komputer nie kojarzę wszystkich elementów ale pamiętam co nieco więc śmiało zaliczam że tak bo jednak to bardzo prawdopodobne. Tu chodzi mi o to że dzieci mają otwarty umysł bardziej niż kiedy dorosną i wyobraźnia pobudza odczucia więc grając wtedy ten świat w którym zanurzałem się był mistrzowski i genialny to co wtedy czułem to jakbym był krainie czarów dziś dorosły i zdrętwiały po tylu latach nie będąc taki młody i wyobraźisty nie odczuwam już tego co wtedy i być może to powoduje że nie mogę zidentyfikować teraz grę z tamtą bo odczucia mam w wspomnieniach ale kiedy włączam grę nie zgadzają się z tymi teraz więc myślę że mogę szczerze napisać że przeszedłem. Cóż gier było wiele takich których nie dokończyłem lub przeszedłem całe ale wymieniłem te które pamiętam resztę po prostu dopiszę w edycji tego posta

pozdrawiam Son of the Mare

Właśnie sobie przypomniałem o Gran Turismo nie wiem którą podejrzewam że 1&2 i jeszcze Soul Raven a jaka to była dość zmuszająca do myślenia nie raz gra, przyznacie co? Tzn. Zależy ja nie korzystałem z poradników głównie dlatego że może kiedyś nie lubiłem czytać a pozatym nie lubię jak ktoś mi mówi jak mam grać