sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Medievil 2 pomocy!!!

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

zabusia3
-#

Medievil 2 pomocy!!!

Post autor: zabusia3 »

Witam gram w medievila2 i zacielam sie w miejscu grenwich observatory. a dokladnie tam gdzie trzeba ustawic 4 dzwignie. Wkladam glowe do dziury za szyba,przelaczam na tryb glowy ale kompletnie nie widze jak mam ustawic te dzwignie:( Czy moze mi ktos pomoc??? Wyczytalam gdzies ze musza byc ustawione 3022 ale jak tak ustawie to pomost sie nie opuszcza :( pomocy i z gory dziekuje .moje gg 376087

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

nie pamiętam jaki to był kod , ale jak włożysz głowę w okienko i gdy ono się zamknie wtedy uważnie rozejrzyj się (za pomocą L2+R2) i ujrzysz kod.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

zabusia3
-#

Post autor: zabusia3 »

Michael69 właśnie tak robię ale mam taki obraz rozmazany, że kompletnie nie widzę jakie to mają być ustawienia :(

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Post autor: Pierce »

Kod: Zaznacz cały

http://psx4ever.blogspot.com/2009/05/medievil-2-poradnik-cz4-greenwich.html
///edit
Use L1 and Triangle to switch to the head. Use the Dam-Cam,
L2 and R2, to see what is inside there. This will show you
the correct settings for the four levers. (The settings
change from game to game
.) Switch back to Headless Dan and
have him hit the levers until they are all at matching
settings. This will lower the drawbridge. Then, you can take
your head back. Leave this room.
Rozwiązanie ulega zmianie, jest generowane losowo. Nie ma innego wyjścia, musisz dostrzec ten kod, rozwiązać problem rozmazanego ekranu. Grasz na konsoli czy emulatorze?
Obrazek

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

no właśnie też wpadłem na to, i podejrzewam że chodzi o emulator, tak więc musisz "pobawić" się rozdzielczością ( im większa tym gorzej, biorąc pod uwagę możliwości psx), i kiedy ustawisz głowę na kod, odsuń się od monitora na pewną odległość.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ