sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Zadanie które nas przerosło

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Zadanie które nas przerosło

Post autor: Pierce »

Mimo wiekowości konsoli, niektóre gry zawierają dosłownie zabójcze misje. Z pewnością kiedyś na taką natrafiliście, zachęcam do podzielenia się swoją historią. Później dodam swoje spostrzeżenia.
Obrazek

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Oddworld + Scrabania = Piekło
Wipeout = Piekło
Obrazek

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Doom na najtrudniejszym czasem daje popalić nawet mi ;)
To nawet dosłownie zabójcze gdy znajdujesz się na środku a do okoła 30 naprawdę trudnych przeciwników...

Nie kojarzę/ nie pamiętam innych gier...
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Post autor: Pierce »

Z 7 lat temu jak grałem w RE1 to miałem niemały problem z wyjścia z rezydencji :d. W ogóle angielski był wówczas na niskim poziomie, dlatego musiałem polegać na skojarzeniach. Było trzeba uzbierać 4 medaliony z symbolami księżyca/gwiazdy etc., które wcześniej zostały porozrzucane po budynku.

W Parasite eve 1 ucieczka z okrętu oraz późniejszy boss sprawiali mi mnóstwo problemów. Brak many i itemków do leczenia... tzw zły sejw, wielokrotne wczytywanie idt.

Swego czasu co moment zacinałem się w SH ale to było dawno, a sam przypadek przypomina okoliczności z początku mego wpisu.

Choć chodziło mi bardziej o konkrety sam sypnąłem ogólnikami. Cieszę się, że nie zapomnieliście o wątku, bo jest to jeden z niekończących się tematów. Byle było komu zabrać głos.
Obrazek

ODPOWIEDZ