sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Puchi Carat - niedoceniony klasyk psx

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Puchi Carat - niedoceniony klasyk psx

Post autor: Pierce »

[center]Obrazek[/center]

Puchi Carat jest przykładem w jaki sposób można ukręcić niezłą gierę z powszechnie znanego banalnego pomysłu. Elementy breakout'a zostały wzbogacone o nienaganną oprawę graficzną stylizowaną na - będące od lat na topie - anime. Dodano świetny tutorial i już nikt nie powie o serwowaniu odgrzewanego dania, gdyż całość została możenie nie tyle przebudowana co po prostu ulepszona.

Zasady tej gry nie powinny stanowić tajemnicy. Jak już wspomniałem jest to breakout, a właściwie jego specjalna multiplayerowa odmiana. Zadaniem nie jest usunięcie pół z ekranu, lecz spowodowanie potknięcia przeciwnika. Gdy piłka ominie paletkę, wtedy przesuwają się 3 karne poziomy bloków i znacznie łatwiej o przegraną.

Jestem fanem gier logicznych, a wszystko spod skrzydeł Taito od zawsze okazywało się być solidną rozrywką. Nie wiem dlaczego gdy wspomina się o wielkich klasykach w kategoriach tego gatunku Puchi Carat zostaje pomijane.
Obrazek

ODPOWIEDZ