sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

WWF Smackdown 2 Know Your Role

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
upek10
-#

WWF Smackdown 2 Know Your Role

Post autor: upek10 »

Cześć. Wypowiedzcie się na temat gry WWF Smackdown 2 Know Your Role. Jak ją wspominacie? Na jaką notę zasługuje i czy przeszliście całą? Ja kilka dni temu zgrałem ją sobie na płytkę i muszę powiedzieć że jest to moja ulubiona gra. Jest w niej dużo trybów. Oryginalne gale P.P.V. a nawet ( byłem zaskoczony )istnieje rodzaj walki ,,anywhere fall'' ( wszędzie przypięcia ), w której chodzisz po całym budynku; od ringu po kuchniach aż do samych parkingów ( odjazd!!! ). Bardzo zabawnym trybem jest bycie sędzią. Komputer rywalizuje między sobą, a ty możesz wyjść sobie z ringu i mieć tą walkę po prostu w d**ie. Daje jej notę 9+/10, bo to prawdziwy hicior starszej generacji:)

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Hoho ale obiektywna recenzja :-D co do gry jest to prawdę mówiąc najlepsza wersja amerykańskiej opery :-D na PSX.Lecz nie ma tez się czym zachwycać bo inne gry na PSX miały lepszą grafikę ;-) , ta gra jest bardziej przeznaczona dla osób choć troche znających się na wrestlingu niż dla osób trzecich. Choć zdarzają się wyjątki...

ODPOWIEDZ