sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomocy ważna sprawa

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

simonesia
-#

Pomocy ważna sprawa

Post autor: simonesia »

Witam mam do was bardzo ważne pytanie okolo 8 lat temu grałem w super grę na ps1 lecz rok pozniej nie mialem juz go.Pamietam jak grałem w taka super gre lecz zapomniałem nazwy.Spróbuje wam te grę opisać pamietam że w tej grze były tak jak by walki rycerzy tzn to była gra typu strategia klikalo sie na ludzika chyba i on sie ruszal pamietam jeszcze ze gdy jeden z moich rycerze zaatakowal lub jego zaatakowano mozna bylo obejrzec pojedynek trwal on kilka sekund pamietam ze tylko jeden z rycerzy uderzyl a drugi albo sie obronil albo przyjol cios taka walka typu pojedynczy cios.Bardzo bym was prosił o rozpoznanie tej gry
Podpowiem wam ze w tej grze była fabuła tzn postacie ze sob rozmawialy itp

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Sprawdź, może to któraś z gier z listy:

- Final Fantasy Tactics
- Vandal Hearts (1&2)
- Hoshigami
- Saiyuki

simonesia
-#

Niestety ani jedna z tych gier lecz bardzo podobne sa one do tej co w nia gralem za młodu.
Jeszcze pamietam to ze byli tam dobrzy i zli rycerze czy cos takiego i ta gra sie troche rozwijala.I jak kogos sie zaatakowalo to chyba selectem(zmieniała sie kamera i była kamera walki) jak sie nacislo to bylo widac walke a walka to bylo tylko jedno uderzenie przeciwnika jezeli on zaatakowal,a jezeli ja zaatakowalem to jedno uderzenie w niego.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Breath of fire 4 ?
Obrazek

simonesia
-#

nie

Bully
-#
Kontakt:

Post autor: Bully »

simonesia, jest to jedna z części Front Mission prawdopodobnie 3 albo 2, i to nie są rycerze tylko roboty, trudna do ogarnięcia z początku :)

simonesia
-#

Bardzo podobna gra do front mission tylko ze w tej grze byli rycerze zamiast robotow

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Brigandine ??

Awatar użytkownika
BUS
-#
Kontakt:

Post autor: BUS »

Nie wiem czy pomogę, ale nie chodzi przypadkiem o Shadow Maddness.
Fan gier na PS1/PSX, PS2 oraz PS3.
Jak ktoś chętny na online w Tekkena 6, Tekkena Taga 2 lub Soul Calibura IV, to zapraszam. Mój nick BUS_pl. Jak masz pytanie pisz na priv. Chętnie pomogę. ;]
Miłego dnia ;]

ODPOWIEDZ