Chcę poznać tytuł pewnej gry
Moderator: Moderatorzy
Chcę poznać tytuł pewnej gry
Czołem. Bez zbędnych ceregieli - chodzi o, zapewne, jrpg'a na psx. Grałem jedynie w demo, które zamieszczono na płycie dołączonej do jakiejś gazety. Tata przyniósł dysk do domu i przyprawił mnie o potrzebę odnalezienia tejże gry. Rozgrywka polegała na bieganiu po jakimś lesie, ogrodzie. Walki z przeciwnikami były typowe dla gier jrpg, grafika na dość zaawansowanym poziomie. Bohater, biegając, był jakby zgięty w pół, tj. przybierał specyficzną pozycję. Przeciwnikami, przynajmniej w demie gry, były tylko dziwne stworzenia. Wspominając to demo, widzę zieleń.
To tyle. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, będę niezmiernie mu wdzięczny.

Nie, to z pewnością nie ta gra. Produkcja, o którą mi chodzi, była jakby znacznie 'dojrzalsza' i mniej cukierkowa. Zaryzykuję stwierdzeniem, że potwory, z którymi należało walczyć w tym demie, przypominały trochę takie małe... dinozaurowopteradyktalowatecosie, choć pewien nie jestem. Tak, to tylko przypuszczenie. Mgliste me wspomnienia są.Hudy pisze:Threads Of Fate ??
Więcej szczegółów proszę jeżeli to nie to.
Pozdro
- Damianero1993
Nie, nie, to jednak nie były dinozaury.Damianero1993 pisze:Z dinozaurami,pterodaktylami,zielenią kojarzy mi się tylko Dino Crisis 2