sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Obraz gier PS1 na dwójce

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Matti
-#

Obraz gier PS1 na dwójce

Post autor: Matti »

Dzięki wam udało mi się odpalić grę z PS1 na PS2! Dzięki ;) Teraz niestety mam kolejny problem. Właściwie to racz=ej nie problem, ale chciałbym wiedzieć, od czego to zależy. No więc, odpalam sobie Crasha Basha, a tu jest obraz mniej więcej od 1/4 ekranu. Natomiast odpaliłem Spyro i tak, wyświetla się logo PS2 też u góry, a potem jest obraz rozciągnięty ładnie na cały ekran. O co kaman? ;)

matixzoim
-#

Post autor: matixzoim »

Ech proste jak budowa cepa... w ustawieniach gry masz takie ustawienie co do obrazu teraz nie mogę znaleźć bo szarak leży a kabel ledwo dycha :D w tym że ustawieniu jest tak że ustawiasz sobie obraz ( pozycje obrazu) powinno pomóc ( miałem tak raz na szaraku :D) PozDro ;)
Translator z anglika na polski. Często korzystam z słownika ale nie gardzę pomocą.

Matti
-#

Nie rozumiemy się. Jak włączam Spyro na PS2, to od początku obraz jest na cały telewizor. Jak włączam Crasha, to jest tak od 1/4 w górę. Dół jest czarny. I nie pomaga żadne Horizontal/Vertical. Jest tak jakby tv było za duże. Da rade jakoś to zmienić?

Awatar użytkownika
DembolMaster
-#

Post autor: DembolMaster »

to może być wina kabla lub telewizora spróbuj na innym tv

matixzoim
-#

A to co innego widać TV jest jakiś dziwny, wątpię aby była to wina kabla... ja nie mam jednego styku i obraz prawie zawsze mam wyśrodkowany... Na TV tez są takie ustawienia xD może ci to pomoże :D
Translator z anglika na polski. Często korzystam z słownika ale nie gardzę pomocą.

Matti
-#

Spyro jest w PALu a Crash w NTSC. Czy to może być przyczyna?

matixzoim
-#

Raczej nie... Jeżeli już to gry w NTSC byłby Black&White więc to nie wina formatu :D a jak masz kolorowe to masz kabel euro. ( oczywiście mówię o NTSC bo PAL na polskim TV zawsze są kolorowe)

ODPOWIEDZ