sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

problem z grą

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

jamro272
-#

problem z grą

Post autor: jamro272 »

Witam..
Przepraszam jeśli nie w tym temacie ale jestem nowym użytkownikiem tego forum jak i konsoli ps2 slim+karta free mcboot....

przy zakupie dostałem parę płytek z grami zarówno oryginalne jak i nie oryginalne,
ściągnąłem sobie gierkę i pragnę z niej korzystać jednak występuje problem..

nagrywałem gierkę alkoholem120% predkośc4x
po wsadzeniu płytki do napędu wyskakuje loading i...włącza się tablica na której pisze ESR i są tam jakieś opcje do wyboru.
Niestety nie mam pojęcia co zrobić by ta gra działała.
Proszę o poradę co zrobić by grac...
Zaznaczam ze nagrywałem plik mds nie poszło, nagrałem plik mdf i ta sama sytuacja się pojawiła...
liczę na pomoc..pozdrawiam

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak już zapewne wiesz, nie posiadam tej przeróbki więc z autopsji nic nie mogę ci poradzić, ale znalazłem pod tą przeróbkę filmik na you tube, i jak widać w nim trzeba obraz pathować aby działał pod free mcboota

http://www.youtube.com/watch?v=xXUBU2dCYMY

sądzę że wszystko ładnie zostało pokazane...
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ