sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

psitejszyn
-#

PS2

Post autor: psitejszyn »

Hmm... mam taki dziwny problem. Jak odpalam grę PAL na mojej dwójce, to wszystko jest pięknie, a jak odpalam NTSC, to obraz jest tak od 1/4 w górę ekranu i jeszcze taki jakby gorszej jakości? Czemu tak się dzieje i czy to normalne?

A, i jeszcze jedno: czy wstawione na to forum Spyro 2 w wersji PAL działają dobrze, czy też mają jakieś błędy?
Teraz chyba rozumiecie czemu nie chcę gier NTSC. Ktoś już poruszął temat Spyra, ale nie widziałem odpowiedzi. Pomożecie?

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

Jak te spyro patchujesz jakims programem co zmienia z ntsc na pal to tak w niektórych wersji gier jest i nic na to nie poradzisz ... Ja tak mam W Warriors Orochi 2 a w red faction 2 po spachowaniu to już nie wspomne że ekran był podwójny ... tylko okulary i w 3D grać :evil:

Nic na to nie poradzisz!! Ściągnij inną wersję spyra najlepiej PAL ;) ale z orginalnej płyty .....

Chyba że masz chipa co sam ci zmienia z NTSC na PAL to i tak ściągnij tą grę od nowa z innyc linków i w systemie PAL

POzdro ;)

ODPOWIEDZ