ps3 kupic ?
Moderator: Moderatorzy
ps3 kupic ?
witam mam wielka ochote kupic ps3 nowe ze sklepu i tu tam taki problem czy jak kupie nowe ps3 to da sie je przerobic ?? czy on tez ma jakies softy jak psp ?? prosze o fast odp bo dzisiaj wieczorem sei wybieram po zakup
Eh.Z tą przeróbką PS3 jest dziwnie. Ponoć da się ale "dopóki nie zobaczę- nie uwierzę". Ja nie widziałem. I jak narazie nikt ze znajomych przerobionego PS3 nie posiada. Więc nie wierzę... 
A jeżeli chodzi o softy, to firmware do PS3 co chwila wychodzi jakies nowe. W większości dodaje kilka nowych opcji ale ogólnie nic dużego nie zmienia. Nie zawsze jest obowiązkowe, ale jeśli masz zamiar grać przez internet (np w Killzone 2) to licz się z tym że nowego firmware będziesz musiał pobrać i zainstalować.
Jeśli chcesz grać na przeróbkach wybierz XboXa 360. Jego da się przerrobić. PS3 natomiast kup jeśli chcesz mieć oprócz gier też centrum rozrywki do oglądania filmów i zdjęć... 

A jeżeli chodzi o softy, to firmware do PS3 co chwila wychodzi jakies nowe. W większości dodaje kilka nowych opcji ale ogólnie nic dużego nie zmienia. Nie zawsze jest obowiązkowe, ale jeśli masz zamiar grać przez internet (np w Killzone 2) to licz się z tym że nowego firmware będziesz musiał pobrać i zainstalować.

hasło do moich uploadów: 1234
są rzekomo działające triki na odpalenie kopii zapasowych, ale tylko i wyłącznie na płytkach(odpalanie z HDD odpada) i prawdopodobnie to jest tak samo prawdziwe, jak GTA San City Stories na psp...
Podsumowując: Aktualnie nie ma sposobu na przeróbkę/odpalenie kopii zapasowej gry na PS3 i nie wiadomo, kiedy będzie można.
Podsumowując: Aktualnie nie ma sposobu na przeróbkę/odpalenie kopii zapasowej gry na PS3 i nie wiadomo, kiedy będzie można.
- snakeshake
- Kontakt:
- snakeshake
- Kontakt:
Tu akurat masz rację. Filmy można oglądać, ale do grania w gry Linux jest zbędny więc możliwość jego instalacji nic nam nie daje. A co do kupna PS3 to jeśli masz w domu oryginalne gry z PS2 a "Czarnulę" sprzedałeś bądź już nie jest na chodzie to kup wersję umożliwiającą granie na niej w gry z PS2. A jeśli ci nie zależy kup najtańszą jaką znajdziesz. Wielkość dysku nie ma znaczenia. Kupisz nowy i w kilka minut wymienisz. 

hasło do moich uploadów: 1234