sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Gra nie chce się zapisywać

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Gra nie chce się zapisywać

Post autor: Zohan »

Mam już PS2, ściągnąłem God of War, nagrałem i wszystko działa, tylko że gdy chcę zapisać to się nie zapisuje a na karcie pamięci tworzy się pliczek corrupted data. Nie chce się zapisać ani na karcie 130mb (120mb wolnego) ani na karcie 8mb (600kb wolnego, wymagane 470kb).
Czemu tak może być?

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Przeróbka Free MC Boot? :D
jeśli tak to nie licz na poprawne zapisanie gry.
Pisze bo widzę że macie ten sam problem co wszyscy z nieoryginalną kopią. :/
Panowie i Panie korsarze, niestety nie będziecie w stanie zapisać gry korzystając z FreeMcBoota. Każda kopia GoW jaka istnieje w sieci, (a pobierałem 5 różnych - każda od innego korsarza) ma problem z zapisaniem stanu gry. Przegrzebałem zagraniczne fora w poszukiwaniu odpowiedzi (bo też mnie szlag trafiał kiedy nie mogłem zapisać gry) i znalazłem tylko tyle że posiadaczom oryginalnych kart 8MB sygnowanych przez Sony PLaystation czasem udaje się zapisać grę. Ja osobiście sprawdziłem może z 60% wszystkich checkpointów w całej grze i niestety w żadnym nie udało mi się zapisać gry. (dodam że mamy karte zamiennik 64MB -jakaś chińszczyzna, choć w zasadzie i FreeMcBoot chodzi i wiele gier nawet przez chwile się nie skarży i zapisuje ich save'y bez zająknięcia.)
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Hmmm dziwne, ja mam kopie gry z sieci i problemu nie ma żadnego z zapisywaniem stanu gry (posiadam FMCB v 1.8 b) jak chcesz Zohan poszukam zaraz tą samą wersję którą ja pobierałem i wyślę ci linki.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Tja bo ja nie mam co robić i tylko ściągam gry co mają ponad 3gb na łączu 1,3mB/s :)
nie mam MCBoota tylko chipa

może coś z kartą?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Podałem przykład z tąd (UWAGA:nie jest to reklama !!! )
http://www.haszkod.pl/gry,god_of_war_2_ ... 12811.html
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ