sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

F1 Racing Championschip (psx)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

nuclearprawn
-#

F1 Racing Championschip (psx)

Post autor: nuclearprawn »

witam pobrałem wczoraj powyzsza gre i po wypakowaniu ukazalo mi sie kilka plikow z rozszerzeniami .ccd, .img i .sub . W alcoholu wypalilem najpierw .ccd i plyty nie odczytuje wogole, nastepnie nagralem .img to pokazuje sie tylko jakis obrazek i potem czarny ekran. Wie ktos jak to poprawnie nagrac? bardzo zalezy mi na tej gierce. Z gory dzieki :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

A skanowałeś CDMage'm? I czy gra działa na emu?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Przekonwertuj obraz na bin/cue programem ultra iso i nagraj (wybierz cue)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

nuclearprawn
-#

albo zrobilem zle albo nie wiem, nagralem i pokazuje ze brak plyty, dziwne to bo w tym samym formacie i na tych samych plytach nagralem hidden & dangerous i yu gi oh i te gierki dzialaja.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

zamontuj tę grę w alkoholu jako wirtualny napęd, odpal CloneCD i skopiuj z wirtualnej płytki na CD,

jednak podejrzewam że przy normalnym nagrywaniu obrazu musisz coś robić nie tak, gdyż jeżeli ściągałeś moją wstawkę, to z tego źródła nie ma FAKE, ale zrób tak jak piszę powyżej ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

nuclearprawn
-#

zmienilem obraz na .ccd i dziala :) dzieki

ODPOWIEDZ