sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Ile zajmuje gra?

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

qasaq
-#

Ile zajmuje gra?

Post autor: qasaq »

Witam może to głupie pytanie ale ile zajmuje god of war I iII i mgs 3 se?
Gdzieś widziałem że god of war zajmuję 7,8gb. Na jakich płytach i jak to nagrywać?

Awatar użytkownika
MongołParadajs
-#

Post autor: MongołParadajs »

Double Layer. Możesz też ściągnąć release DVD-5, sam mam taką wersje GoWII. Poszukaj se.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

God of War wypakowane 3,91 GB
God of War II wypakowane od 3Gb aż właśnie po 7,8GB.
Metal Gear Solid 3 Snake Eater - nie wiem.

Ale. Są przecież płyty DVD Double Layer- o pojemności 8,5GB.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak chcesz wypalać full wersję to tylko na verbatim DVD-R DL (8.5GB) i spatchuj obraz w Toxic Dual Layer Patcher.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Najlepiej poszukaj wersji podzielonej na 2 płyty DVD. Miałem GoW2 i zajmował właśnie ponasd 7gb, kupiłem płyte maxell DVD+R DL (~8zł -.- ) i nie działa. Verbatim R DL będzie kosztował z 12zł, to jeszcze nic. Znajdź go ;)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tak Zohan, PS2 ma problemy z R+ dlatego polecam bardzo dobrej jakości verby i do tego w minusie jednak przy używaniu swap magika to i tak mija się z celem bo istnieje wielkie prawdopodobieństwo niedziałania.
werbatimy minusy DL faktycznie ciężko znaleźć, ale kosztują już ok 8-9zł - na alegro widziałem chyba z 15 ofert.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Patryk1995Pro
-#
Kontakt:

Post autor: Patryk1995Pro »

najlepiej kup te gry za 33 god of war 2 ,oszczędzaj

ODPOWIEDZ