sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Nagrywanie

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

CD 1 na jedna płytę, a CD 2 na drugą. :D
hasło do moich uploadów: 1234

Pabllo15
-#

Post autor: Pabllo15 »

Mam takie pytanie a nie chcesz zakładać nowego tematu. Moja konsola gdy gram to na początku normalnie odtwarza i czyta wszystkie płyty lecz po jakimś czasie przestaje czytać płyty po jakiś dwóch godzinach gry co może byc powodem tego że nie czyta płyt??

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Przyczyn może być wiele. Od padającego lasera po kijowe płytki. :D Posprawdzaj płyty różnych firm, a jak już to nei działać będzie to laser. Chociaż możesz mieć farta i będzie to tylko silniczek napędzający płytę. :P

Pabllo15
-#

Post autor: Pabllo15 »

Aha chyba juz doszedłem do sedna sprawy bo miałem nagrane dwa rodzaje płyt sony i jeszcze jakąś nie znaną i co sie okazało że niby firma sony jest dobra a tu właśnie na odwrót mniej znany producent okazał sie lepszy...:)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Dobra firma to Verbatim. SONY w kwestii płytek dało d*** . :-/

ODPOWIEDZ