sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Laser

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

basajew666
-#

Laser

Post autor: basajew666 »

Muszę jak mniemam kupić nowy laser do PSone, bo mój ma kłopoty z czytaniem płyt. Nie chce jednakże kupić jakiegoś złego lasera, nie pasującego, albo tak samo zrytego jak mój... Proszę o pomoc. Drugim problemem jest, że ni cholery nie wiem jak wymienić takowy laser.... Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Lasery te (chyba :D ) niczym się nei różnią oprócz długości taśm, więc nie pasującego nie kupisz. Poprostu laser do PSOne (Nie do PSX bo w szaraku jest dłuższa taśma). A żeby działał? Kup nowkę, albo od zaufanego sprzedawcy. Natomiast wymiana to kwestia kilku śrubek. Dasz sobie radę. W razie czego czekaj na Witolda, on jest specjalistą od tych rzeczy. :D

Rownież pozdrawiam.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Laser do PSone można dostać w Naszym sklepie. A z wymianą wystarczyło poszukać... http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3493

ODPOWIEDZ