sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Ape Escape (PSX)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

miru1500100900
-#

Ape Escape (PSX)

Post autor: miru1500100900 »

Witam. Mam problem z pokonaniem Jake'a w poziomie Monkey Madness. Koleś siedzi w gokarcie i wypuszcza takie małe samochodziki które muszę rozwalać. Na terenie walki jest czerwone pole, kiedy na nie staję robi się zielone a wtedy Jake próbuje mnie przejechać, w tym momencie trzeba odskoczyć a on uderza o bandę. Pomyślałem że tak trzeba go pokonać ale ilekroć by nie uderzał w bandę jego gokart wciąż działa. Powiedzcie proszę jak go pokonać.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Gdy Jake'a auto uderza w bande, to z tylu najprawdopodobniej (juz nie pamietam)
pojawia sie zielone kolo, z poprzednich bossow powinienies wiedziec co to oznacza, by tluc w to kolko, powtarzam, gdy Jake walnie swoim autem w bande, ty go przeskakujesz i walisz mieczem lub hula hopem (lub z procy, kto jak woli) w ten zielony punkt
Obrazek

ODPOWIEDZ