sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

epsxe + pad od xbox 360

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

patryk808
-#

epsxe + pad od xbox 360

Post autor: patryk808 »

Witam!
Ostatnio chciałem zagrać w pewną gierkę na emulatorze Epsxe w wersji 1.7.0. Podłączyłem więc pada od Xbox'a 360, w konfiguracji dałem DualAnalog ale przy włączaniu gry w prawym górnym rogu ekranu wyskakuje informacja Analog OFF i analogi nie działają. Czy może ktoś wie jak temu zaradzić ?

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Podczas grania, lub kilka sekund po ukazaniu się tego komunikatu wciśnij F5, teraz ikona powinna wyświetlić ANALOG ON i analogi powinny teoretycznie działać.

patryk808
-#

Post autor: patryk808 »

Wielkie dzięki. Po wciśnięciu klawisza F5 analogi działają :)

4mar
-#

Post autor: 4mar »

Posiadam pad xbox 360 for windows i mam podobny problem z analogami co kolega. Klawisz F5 nie pomaga. Po wciśnięciu go w prawym górnym rogu pojawiają się komunikaty analog on i analog off. Dodam, że
moja wersja Epsxe pochodzi z tego http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... 70a8cee300 tematu. Program został skonfigurowany krok po kroku jak w temacie. Proszę o pomoc

ODPOWIEDZ