sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

On line pass PS3

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

ziomek2
-#

On line pass PS3

Post autor: ziomek2 »

Witam,
Mam pytanie jakie gry nie obowiązują on-line pass a można grać na używanych w multiplayer bez kupna tych kodów i na co zwracać uwagę kupując gry używane do PS3 na allegro :)
Dziękuje za odpowiedź,
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Jest Akurat dużo gier na ps3 w których nie trzeba używać żadnych kodów a o to przykłady:
Resident Evil 5, Fifa seria, Need For Speed seria, Kilzone 2, wolfenstein, GTA4, Litle Big Planet, Formuła 1 2010, Fight Night, Podałem gry z którymi miałem styczność online. Nigdy się nie spotkałem z kluczami do gier. Co do kupna to patrzyłbym na datę produkcji gier ponieważ w stare tytuły bardzo mało ludzi gra. Podałem gry w których dużo osób gra. Patrzyłbym jeszcze na to czy jest zadbana płyta przez właściciela ponieważ można poznać właściciela po zniszczonych płytach, nie zawsze ale można :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

na co zwracać uwagę kupując gry używane do PS3 na allegro
jak już chcesz kupować używane gry to porównuj ceny aukcji (z nowymi i używanymi grami) i wybieraj najniższą cenę, ale tak, żeby to nie było kosztem stanu gry. Z używanymi grami trzeba uważać, nie porysała mi się jeszcze żadna gra, ale zdarzają się takie przypadki a tego na zdjęciu nie widać. Zwracaj uwagę na takie duperele jak stan pudełka, bo popękanego nie chcesz pewnie mieć, ani np. podartej książeczki.

Gier z jakimiś kodami żeby grać przez neta to chyba w ogóle nie ma, ale są tytuły, które kupuje się tylko na PlayStation Store (np. taki Tekken 5 Dark Ressurection Online jest tylko w PS Store). Do listy kolegi wyżej dorzucam Tekken 6, Resistance: Fall od Man, MAG, Dragon Ball Raging Blast, PES 2009 (ale inne pewnie też, oni nie chcą być gorsi od FIFY), Turok.

Ale z grą przez neta mogą być problemy. To zależy od twojej prędkości Internetu. Ja mam 1,3mB/s i powiem, że jak jest komputer włączony to nie idzie poprostu grać. Ale przy wyższych prędkościach powinno być ok.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Jak napisał Zohan gry na PS3 nie potrzebują aktywacji internetowej. (To nie PC). ;] Ma również rację, jeśli chodzi o gry dostępne tylko w PSStore. Z multi od siebie dodam miażdżacę miodnością (i ilością graczy - dziennie doliczyłem się 30 serwerów po ok 30 osób co jest wcale nie złym wynikiem jak na dzień powszedni, bo w weekendy jest więcej) KillZone 2. Oraz Battlefieldy obydwa no i MotorStorm.

A co do gier z allegro... Ja bym tam nie kupował. Raqczej szukałbym na sprawdzonych forach (np PSXExtreme na "Pchlim, Targu"). Bo w grach z allegro to wszystko zależy od szczęścia. Jeśli będziesz miał farta, to kupisz gry w dobrym stanie, a jeśli nei to będziesz dużo w d*pę... Ale jeśli już chcesz kupować tam, to przede wszystkim stan powierzchni nośnika, jeśli wydaje ci się, że ma jakieś rysy czy coś - ZAPOMNIJ. Napęd w PS3 jest dosyć wrażliwy (no i dosyć wolny) a nie chciałbyś chyba po kilku latach wymieniać napędu, z powodu słabej jakości odtwarzanych płyt.
hasło do moich uploadów: 1234

ziomek2
-#

By nie zakładać nowego tematu mam pytanie jaka jest waszym zdaniem najciekawsza, najlepsza gra na multiplayer PS3. A drugie najlepsza gra na single w jaką graliście :D. Wiem że ktoś powie to zależy od upodobań lecz ja swoich jako tako nie mam (lubię grać w każdy rodzaj gier) a chodzi mi o wasze zdanie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Multiplayer, single - ale jaki typ gry? Moim zdaniem porównywać Tekkena i FIFE to bez sensu.
i jeszcze co do single - gra single w sensie bez opcji multiplayer czy np. jak w Tekkenie można przejść story mode i grać on line?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Zohan mam rację. Gier jest tyle, żę nie sposób wybrać jakiejś koknkretnej ogólnie. Ale podam, ze z multi to KillZone i CoF:BO. Single to wg mnie najlepszy był GoW III, Dante's Inferno i Castlevania. Z coopów (czyli 2 na jednej konsoli) to Tekken, FIFA i Army of Two: The 40th of Day..

ziomek2
-#

Dzięki za odpowiedź ale mam ostatnie pytanie czy jak kupię PS3 z dyskiem 160GB wystarczy do grania. Czy jest jakaś możliwość wymiany dysku na większy? Czy jak wymienie to traci się gwarancje ??
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Ja mam dysk 120gb od kwietnia, mam już 23 dema, pełno zapisów, kilka piosenek i motywów na dysku, nic nie usuwałem, a obliczam, że miejsca starczy mi spokojnie do wakacji. Można wymienić dysk na większy i się nie traci gwarancji (bo jak np. oddajesz konsole do naprawy na gwarancji to masz prawo wyciągnąć dysk) ale dysk musi mieć zainstalowany system XMB bo inaczej to nie pójdzie.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

160GB to wystarczająco. Ja mam 250GB i mam połowę wolneog miejsca. Sądzę, że wystarczy. W razie czego możesz wymienić. ;D Bez utraty gwarancji. Kupujesz zwykły dysk i wymieniasz.

ziomek2
-#

W poniedziałek też będę posiadaczem PS3 320GB :D Jednak wybrałem większy dysk :P Mam ostatnie pytanie jak mam podłączyć PS3 z TV. Tylko że mój telewizor to starego typu jak się nie mylę to CRT. I nie wiem jak podłączyć go do konsoli bo nie ma HDMI :(. Kino domowe Sony DAV-DZ660.
Mam taki pomysł
TV z PS3 połączyć kablem z zestawu przewodem AV
TV z kinem połączyć euro
no i właśnie teraz powinno się podłączyć TV z kinem kablem optycznym ale nie wiem gdzie podłączyć kabel optyczny przy telewizorze może jest jakiś kabel z jednej strony kabel euro a z drugiej końcówka od kabla optycznego

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Przez euro się da.
A co do twojej kombinajci nie wiem czy będzie prawidłowo. Nigdy takich kabli nie widziałem.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

"jednej strony kabel euro a z drugiej końcówka od kabla optycznego"

nie ma takiego kabla, bo nawet gdyby istniał nie miałby zastosowania ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ziomek2
-#

A jakiś inny sposób by otrzymać dźwięk 5.1 ??

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Optyczne wyjście dźwięku z ps3 bezpośrednio do kina domowego. :D Jeśli takie ma...

ODPOWIEDZ