sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

PS2, jak odpalić grę która jest na 4 CD

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Skr3czu
-#

PS2, jak odpalić grę która jest na 4 CD

Post autor: Skr3czu »

Witam,

Mam ps2 slim, mam na karcie pamięci free mc boot i jak odpalić grę, która jest na 4 CD ?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nagraj każdy obraz płyty na inną płytę CD i graj na CD1 dopóki gra nie poprosi cię o włożenie CD2, potem CD3 itd.

myślę, że rozumiesz o co mi chodzi :P
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Free McBoot nie obsługuje kopii gier, które są na nośnikach CD, ba nie spatchujesz obrazu gry i jedyne rozwiązanie to, "przekonwertować", lub jak to woli "przerobić" grę na nośnik DVD, spatchować i dopiero cieszyć się z grania, jednak zabieg przenoszenia gry cd na dvd wiążę się z pewnymi problemami, jeśli tylko gra sprawdza LBA swoich plików. Przykładowe objawy to, zacinanie się gry w obojętnie jakim momencie. Oczywiście nie każda gra się tak zachowuje (np. Ridge Racer V nie sprawia problemów)jedyną jaką znam, która sprawia problemy, to Tekken Tag Tournament, który zawiesza się na intrze i outrze. Po więcej informacji jak przenieść grę z CD na DVD wysyłam do linka (link z mojej strony jest formą pomocy, nie promowaniem strony :) )

Kod: Zaznacz cały

http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2cd2dvd/

ODPOWIEDZ