WITAM PROSZE O POMOC
Moderator: Moderatorzy
WITAM PROSZE O POMOC
Witam, zamowilem pada od ps2 + konwerter na usb i zaczalem rozmyslac bo chce grac na strzalkach, ale chce robic tricki 2 gałą czy bede mial mozliwosc gry na strzalkach i robienia trickow gala ? czy to nie jest mozliwe ?
A kolega nie dostał jakiegoś oprogramowania do zarządzania joystickiem PS2 na PC? Chodzi mi o przypisywanie klawiszy do joya.
Czy w grze jest możliwość ustawienia joya jako głównego kontrolera? Jeśli tak to powinny być wszystkie opcje.
Czy w grze jest możliwość ustawienia joya jako głównego kontrolera? Jeśli tak to powinny być wszystkie opcje.
Kasa: 321 $
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
Kasa: 321 $
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
Gry piłkarskie na PC są tyle dziadowskie, że problem jest w nich grać na dwóch padach (gracz 1 vs gracz 2, sterowanie muszą mieć identyczne), więc nie sądzę, żeby takie coś było możliwe. Ja bym ci polecił, żebyś zaczął biegać zamiast strzałkami to lewą gałką na padzie (tak naprawdę to się nazywa analog), bo wtedy jest większa swoboda poruszania się, a prawą już rób te triki, bo jak ktoś przyjdzie i zobaczy jak grasz (lewa ręka klawiatura, prawa pad) to powie, że jesteś po**bany. Nawet na strzałkach na padzie się źle gra, więc polecam lewy analog.
A jak chcesz zobaczyć jaki numerek ma np.
to podłączasz pada, bierzesz (dla Windows XP, nie wiem jak jest na innych) Start>Panel Sterowania>Kontrolery gier i tam pojawi ci się twój podłączony pad. Klikasz na niego, potem OK i testujesz przyciski (poprostu je naciskaj). Jeżeli np. naciśniesz
to ci się zaświeci na czerwono numerek, który odpowiada temu przyciskowi
A jak chcesz zobaczyć jaki numerek ma np.

Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!