sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

WITAM PROSZE O POMOC

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

LEXUS92
-#

WITAM PROSZE O POMOC

Post autor: LEXUS92 »

Witam, zamowilem pada od ps2 + konwerter na usb i zaczalem rozmyslac bo chce grac na strzalkach, ale chce robic tricki 2 gałą czy bede mial mozliwosc gry na strzalkach i robienia trickow gala ? czy to nie jest mozliwe ?

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Nie rozumiem Twojego postu.

ente167
-#
Kontakt:

Post autor: ente167 »

ja tez nie czaje ?? a w jaką gre chcesz grać ??

Awatar użytkownika
Ragafewee
-#

Post autor: Ragafewee »

Myślę że chce grać na kompie i czy będzie mu działały "gały" jako przyciski.

Stalliion
-#

Post autor: Stalliion »

Raczej chodzi mu o to czy bedzie mogl biegac strzalkami a prawym analogiem robic triki. Wydaje mi sie, ze to nie jest mozliwe.

LEXUS92
-#

Post autor: LEXUS92 »

Stalliion pisze:Raczej chodzi mu o to czy bedzie mogl biegac strzalkami a prawym analogiem robic triki. Wydaje mi sie, ze to nie jest mozliwe.
Tak jak przedmówca, chodzi mi o grę fife 11 na pc. Jestem amatorem strzałek, ale do tricków musze używać prawej gałki... Czyli nie jest to możliwe?

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

A kolega nie dostał jakiegoś oprogramowania do zarządzania joystickiem PS2 na PC? Chodzi mi o przypisywanie klawiszy do joya.
Czy w grze jest możliwość ustawienia joya jako głównego kontrolera? Jeśli tak to powinny być wszystkie opcje.
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Gry piłkarskie na PC są tyle dziadowskie, że problem jest w nich grać na dwóch padach (gracz 1 vs gracz 2, sterowanie muszą mieć identyczne), więc nie sądzę, żeby takie coś było możliwe. Ja bym ci polecił, żebyś zaczął biegać zamiast strzałkami to lewą gałką na padzie (tak naprawdę to się nazywa analog), bo wtedy jest większa swoboda poruszania się, a prawą już rób te triki, bo jak ktoś przyjdzie i zobaczy jak grasz (lewa ręka klawiatura, prawa pad) to powie, że jesteś po**bany. Nawet na strzałkach na padzie się źle gra, więc polecam lewy analog.
A jak chcesz zobaczyć jaki numerek ma np. :x: to podłączasz pada, bierzesz (dla Windows XP, nie wiem jak jest na innych) Start>Panel Sterowania>Kontrolery gier i tam pojawi ci się twój podłączony pad. Klikasz na niego, potem OK i testujesz przyciski (poprostu je naciskaj). Jeżeli np. naciśniesz :o: to ci się zaświeci na czerwono numerek, który odpowiada temu przyciskowi
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

ODPOWIEDZ