sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry z PSX na ps2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

Gry z PSX na ps2

Post autor: 19kefir11 »

Jak w temacie czy można jakoś nagrać grę z PSX na PS2 używam FMcB i czy da się jakoś przerobić by chodziły mi gry z szaraczka pozdrawiam ;) mam nadzieję że zrozumiale napisałem :P

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Oryginały PSX na 100% będą działać na PS2, a piraty to wiem, że na chipie na pewno chodzą.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

Post autor: 19kefir11 »

Właśnie mi chodzi o to czy na FMcB chodzić będą bo chipa nie mam

Awatar użytkownika
Ragafewee
-#

Post autor: Ragafewee »

wygląda to tak

"nie, musisz mieć oryginał z PSX, może być demo z gazetki za parę złotych, akcja jest jak ze swap magikiem, uruchamisz psxloadera, wsadzasz oryginał PSX, swapujesz i odpalasz pirata"

[ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 16:34 ]
wygląda to tak

"nie, musisz mieć oryginał z PSX, może być demo z gazetki za parę złotych, akcja jest jak ze swap magikiem, uruchamisz psxloadera, wsadzasz oryginał PSX, swapujesz i odpalasz pirata"

xzer0

Post autor: xzer0 »

Jeśli masz slima to:
1 Wrzuć PSX Lanucher na kartę
2 Metoda na "zapałkę"
Opiszę ci metodę na zapałkę. W slimie masz czujnik koło włącznika.
Obrazek
Jest też drugi koło zawiasów.
Obrazek
Na pierwszym zdjęciu jest zaślepka. Weź kawałek taśmy i naklej na czujnik kawałek papieru zawiniętego w małą kulkę. Pamiętaj zablokuj też hamulec. Teraz podmiana najpierw włóż coś orginalnego np. demo i gdy pojawi się logo Playstation podmień na kopię. Ja mam model 70004 i nie mam hamulca dlatego blokuję 1 czujnik reszty nie tykam.

ODPOWIEDZ