sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

ePSXe 1.7.0 HELP

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

spiku
-#

ePSXe 1.7.0 HELP

Post autor: spiku »

Witam... mam pewiem problem pobrałem sobie gre Spyro 3 ISO ... i jest menu i dalej nic nie moge zrobic ... okazało sie ze mam źle skonfigurowany emulator ... mógłby ktoś mi dać te konfiguracje grafiki , mi sie wydaje ze najlepsza grafa ( plugin ) na moj komp jest Pete's D3D Driver 1.77 <---- prosiłbym o konfiguracje tego pluginu PROSZE!! to moj komp:

CPU 2.80GHz , 512 MB RAM , 64MB Grafiki , 16bit ... mam nadzieje ze to starczy jak cos brakuje to napisac a podam

BARDZO PROSZE O POMOC !!!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Ta konfiguracja jest najlepsza.
:arrow: http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2971
Sprawdzałem różne i na różnym sprzęcie, jednak ta działała najbardziej optymalnie. Pluginy można konfigurować dowolnie i do każdego sprzętu będzie inna najlepsza konfiguracja. Tutaj cięzko jest trafić w "najlepszą".
hasło do moich uploadów: 1234

spiku
-#

Post autor: spiku »

ExGamer pisze:Ta konfiguracja jest najlepsza.
:arrow: http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2971
Sprawdzałem różne i na różnym sprzęcie, jednak ta działała najbardziej optymalnie. Pluginy można konfigurować dowolnie i do każdego sprzętu będzie inna najlepsza konfiguracja. Tutaj cięzko jest trafić w "najlepszą".
Dzięki ale już własnie tutaj robiłem ... i nie działa wlaczam plik i czarny ekran cały czas :/

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Sprawdź inną grę. Mi tak się dzieje w WipEout.
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ