sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Medievil 2 problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

mountherd
-#

Medievil 2 problem

Post autor: mountherd »

A więc tak mam medievila 2 na emulatorze i mam ustawione sterowanie że bieg danem to nacisnąć S i naciskam i naciskam i on nie biegnie a na youtube to wszyscy normalnie sobie biegli możecie mi powiedzieć jak zrobić żeby on biegł ??!!

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Musisz 2 razy szybko nacisnąć S (nacisnąć i trzymać)

Ogólnie w którą stronę chcesz biec musisz nacisnąć 2 razy odpowiedni przycisk od biegania
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

mountherd
-#

Robię tak jak powiedziałeś naciskam 2 razy "S" i trzymam i sobie chodzi :( i nie biega

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Musisz coś źle robić. 2 razy przycisk od chodzenia na 100% działa
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

mountherd
-#

No dobrze ale wytłumacz mi dokładnie jak mam naciskać ten przycisk czy z jakąś przerwą czy coś i czy mam też przy tym przytrzymać przycisk normalnego chodzenia w przód ??

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

mountherd, jeśli grasz na klawiaturze zastosuj TE ustawienia, myślę, że są jedne z lepszych jeśli chodzi o rozmieszczenie przycisków. Teraz za kierunki odpowiadają ci przyciski WSAD, jeśli któryś z nich(zależy w którą stronę chcesz biec) wciśniesz szybko dwa razy i przytrzymasz, zaczniesz biegać.

ODPOWIEDZ