sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

psx i ps2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

FynX
-#
Kontakt:

psx i ps2

Post autor: FynX »

Witam mam pytanie, ponieważ w tamtym roku kupiłem ps2. I zostały mi gry (piraty) z psx który się niestety zepsuł :zalamany: . A więc tak czy po przerobieniu ps2 będą one działać? Zostały mi jeszcze karty pamięci z psx, które wchodzą do ps2 ale trzeba użyć trochę siły żeby je włożyć, i teraz pytanie czy gra się będzie na nich zapisywała jeżeli włożę grę z psx (pirata) do przerobionego ps2?

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Odpowiedzi na Twoje pytania:
1. Gry będa w pełni chodzic na chipie Modbo (sam z niego korzystam i jestem w pełni zadowolony z funkcjonowania gier na ps2)
2. Karty z PSX'a które włożysz do PS2, bezproblemowo będa chodzic na każdej konsoli PS2. Będziesz mógł normalnie zapisywac i ładowac gre tak, jakbys grał na PSX'ie
Pozdrawiam ;)

FynX
-#
Kontakt:

A to ten chip Modbo to mi go włożą od razu gdy będę przerabiać ps2, czy to trzeba kupić?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

to zależy kto ci będzie przerabiał....
jeżeli serwis który się tym normalnie zajmuje, to oni mają chip'y, jeśli ktoś kto tylko się na tym zna to wtedy dostarczasz konsolkę z chip'em zakupionym na np. alegro.
polecam tylko i wyłącznie tą pierwszą opcje.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Popieram odpowiedz powyżej. Wg. mnie najlepiej oddac swoja konsole ludziom, ktorzy sie na tym znaja, po czym bedziemy mogli sie cieszyc gra na piratach.
Konsola nic na tym nie straci(przynajmniej tak jest w moim wypadku)

FynX
-#
Kontakt:

Ok dzięki, bardzo mi pomogliście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ODPOWIEDZ