psx i ps2
Moderator: Moderatorzy
psx i ps2
Witam mam pytanie, ponieważ w tamtym roku kupiłem ps2. I zostały mi gry (piraty) z psx który się niestety zepsuł
. A więc tak czy po przerobieniu ps2 będą one działać? Zostały mi jeszcze karty pamięci z psx, które wchodzą do ps2 ale trzeba użyć trochę siły żeby je włożyć, i teraz pytanie czy gra się będzie na nich zapisywała jeżeli włożę grę z psx (pirata) do przerobionego ps2?

Odpowiedzi na Twoje pytania:
1. Gry będa w pełni chodzic na chipie Modbo (sam z niego korzystam i jestem w pełni zadowolony z funkcjonowania gier na ps2)
2. Karty z PSX'a które włożysz do PS2, bezproblemowo będa chodzic na każdej konsoli PS2. Będziesz mógł normalnie zapisywac i ładowac gre tak, jakbys grał na PSX'ie
Pozdrawiam
1. Gry będa w pełni chodzic na chipie Modbo (sam z niego korzystam i jestem w pełni zadowolony z funkcjonowania gier na ps2)
2. Karty z PSX'a które włożysz do PS2, bezproblemowo będa chodzic na każdej konsoli PS2. Będziesz mógł normalnie zapisywac i ładowac gre tak, jakbys grał na PSX'ie
Pozdrawiam

to zależy kto ci będzie przerabiał....
jeżeli serwis który się tym normalnie zajmuje, to oni mają chip'y, jeśli ktoś kto tylko się na tym zna to wtedy dostarczasz konsolkę z chip'em zakupionym na np. alegro.
polecam tylko i wyłącznie tą pierwszą opcje.
jeżeli serwis który się tym normalnie zajmuje, to oni mają chip'y, jeśli ktoś kto tylko się na tym zna to wtedy dostarczasz konsolkę z chip'em zakupionym na np. alegro.
polecam tylko i wyłącznie tą pierwszą opcje.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.