sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

poszukuje gry na psx!

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Andano
-#

poszukuje gry na psx!

Post autor: Andano »

Prosze pomóżcie!Dobrych kilka lat temu grałem w gre , według mnie jedną z najlepszych. Rozpoczynała sie ona od misji wktórej jesteś komandosem wyskakójesz z spadochronu, w jakimś klimacie zimowym. gra była bardzo opszerna , w zależności od misji kierowało sie róznymi postaciami( chyba 3 ).Widok kamery z punktu widzenia trzeciej osoby. Doskonale pamiętam zakończenie wktórym należało zabić przyjaciela który okazał się wrogiem.JEŚLI KTOŚ MÓGBY MI PODAĆ TYTÓŁ TEJ GRY Z GÓRY DZIĘKUJE!!!

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Popatrz w serii Syphon Filter, bo pamiętam, że jakaś część zaczynała się skokiem ze spadochronu w klimacie zimowym ;)

na 99% jest to któraś część Syphon Filter
SCEE™

Fire100ne
-#

Post autor: Fire100ne »

Pasuje mi do twojego opisu 007 Tomorrow Never Dies, ale tu się steruje raczej postacią 007 tylko(jestem w trzeciej misji dopiero, więc raczej).

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Fire100ne, ale zauważ, że Andano, napisał, że GRA zaczyna się od misji w klimacie Zimowym, a taką właśnie misją (w klimaci zimowym spadamy na spadochronie wraz z jednym czy 2 osobami) zaczyna się podajże Syphon Filter 2, lub któraś z tych części. Ale na 100% jest to jakiś syphon filter ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

heheh James Bond.

Mission Impossible ?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Mission Impossible zaczyna się w zimie ale podpływają motorówką....

syphon filter 2 zaczyna się w zimie od skoku spadochronowego Logana w górach....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

michael69, o właśnie. Syphon Filter 2, to na bank ta gra ;)
SCEE™

ODPOWIEDZ