sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

[Pomocy]Czarny ekran

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

schinner
-#

[Pomocy]Czarny ekran

Post autor: schinner »

Witam, mam problem z orginalną grą fifą street a mianowicie gdy wloze płyte do ps2 mam czarny ekran.(inne gry działają mi normalnie)

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Powiem ci że to dziwne - jedyne (choć wątpliwe) wyjaśnienie tkwi w samej grze która musi być felerna , skoro inne gry odpalają ci normalnie.Skąd ją masz?

schinner
-#

Post autor: schinner »

Kupilem orginal zagralem raz i tak sie stalo

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Powiem ci że mam Ps2 ok.3 lat i jeszcze taka sytuacja mi sie nie zdarzyła to naprawde dziwne :shock: jakby kilka gierek dzialało podobnie to wina leżałaby po stronie plejka ale jesli ta jedna gra ci nie chodzi... gdyby wogóle ci nie odpaliła to wiadomo co jest,ale...hmcos musi być z płyta bo inne wyjasnienie wg. mnie nie istnieje

Awatar użytkownika
nowex
-#

Post autor: nowex »

Dla pewności, jeżeli masz taką możliwość idź do kumpla, który ma ps i sprawdź u niego. Ale sprawa wydaje się prosta, jeżeli inne gry działają a ta jedna nie. To raczej oczywiste, że to problem płyty. Ja bym na twoim miejscu przegrał płytkę, ale żeby później ją odpalić musisz mieć przerobioną konsole.

PS. a, czasem nie masz podłączonej konsoli kablem HDTV ?
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

ODPOWIEDZ