sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam gry na PSone

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nowex
-#

Szukam gry na PSone

Post autor: nowex »

Siema,
mam problem z pamięcią :D albo może nie bo to dawno było. Niewiele pamiętam i dlatego nawet nie oczekuje, że ten temat przynieście mi jaką korzyść. A, więc chodzi o jakąś gre na ps1. Nie znam jej tytułu i dlatego może ktoś z was będzie w stanie mi coś podpowiedzieć. Kojarzy mi się coś, że chodziło się jakimś chyba białym ludkiem, chyba złożony był z jakiś części ale nie wiem. Pamiętam głowę, była to jakby jakaś puszka z oczami jak kreski(czarne)
i na górze tej puszki coś odstawało chyba. Pamiętam,że można było wymyślać kody na rundy. Po każdej wygranej rundzie prawdopodobnie wyświetlał się jakiś kod, który sobie spisywałem.
Misje to były raczej takie rundy( coś takiego jak Mario, czyli nie w 3d tylko, że mogłem iść w prawo i w lewo. Nie wiem czy mówić, bo całkowicie mogę was zmylić,ale powiem. Kojarzy mi się nazwa związana coś jakby Scoby( nie ten pies ScoobyDoo). Pamiętam tylko tyle i jeżeli nie będziecie wiedzieć to wam się nie dziwie. Nie zwracajcie uwagi na to Scoby, piszcie tytuły jeżeli coś wam się kojarzy podobnego co wypisałem. Dzięki z góry.
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Może chodzi ci o Klaymana?

Obrazek

Znana tez jako Skullmonkeys / Neverhood

Awatar użytkownika
nowex
-#

Post autor: nowex »

heaaheah jesteś wielki. Ta gra wymiata ; ) Pomogłeś jak najbardziej +
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

ODPOWIEDZ