Mam problem otóż gry mam gre Def Jam Fight for NY to ona posiada kilka partów...
I tutaj jest moje pytanie: Czy musze je wszystkie pobierac .? Jesli tak to jak je potem zlaczyc czy podmieniac je czy wszystkie maja byc na pupicie.? Ja pobralem 1 parta i jak przez niego uruchamiam to na kazdej wersji ePSXe po uruchomieniu jest czarny ekarn i nic sie nie dzieje.
Raz tez pobralem wszystkie party i je wypakowalem wszystkie na pulpit tylko pozmienialem im nazwy zeby mogly byc wszystkie na pulpicie i odpaliem przez 1 pilk z tego glownego parta i bylo to samo tez czary ekran ... Pomozcie co moge z tym zrobic zeby zagrac w te gre na moim komputerze
Czarny Ekran po uruchomieniu gry
Moderator: Moderatorzy
Musisz ściągnąć wszystkie pliki, inaczej nie wypakujesz archiwum, albo gra będzie nie kompletna. Nie ważne gdzie je zapisujesz, możesz to zrobić w dowolnym miejscu na dysku. Zostaw oryginalną nazwę plików, nie zmieniaj niczego. Jak ściągniesz wszystkie niezbędne pliki, kliknij na dowolną część archiwum prawy przyciskiem myszy i wybierz z menu kontekstowego opcję wypakuj tutaj, albo wypakuj do...
Jeszcze jedna uwaga, Def Jam Fight for NY uruchomisz tylko na PCSX2, a nie na ePSXe jak ty próbowałeś. ePSXe działa tylko z grami na PS1, Def Jam jest grą na PS2.
Jeszcze jedna uwaga, Def Jam Fight for NY uruchomisz tylko na PCSX2, a nie na ePSXe jak ty próbowałeś. ePSXe działa tylko z grami na PS1, Def Jam jest grą na PS2.
-
-
Sprawdź ostatni post tego tematu http://swiatpsx.pl/konfiguracja-pcsx2-0 ... vt4433.htm