sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Czarny Ekran po uruchomieniu gry

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Bloker1378
-#

Czarny Ekran po uruchomieniu gry

Post autor: Bloker1378 »

Mam problem otóż gry mam gre Def Jam Fight for NY to ona posiada kilka partów...
I tutaj jest moje pytanie: Czy musze je wszystkie pobierac .? Jesli tak to jak je potem zlaczyc czy podmieniac je czy wszystkie maja byc na pupicie.? Ja pobralem 1 parta i jak przez niego uruchamiam to na kazdej wersji ePSXe po uruchomieniu jest czarny ekarn i nic sie nie dzieje.
Raz tez pobralem wszystkie party i je wypakowalem wszystkie na pulpit tylko pozmienialem im nazwy zeby mogly byc wszystkie na pulpicie i odpaliem przez 1 pilk z tego glownego parta i bylo to samo tez czary ekran ... Pomozcie co moge z tym zrobic zeby zagrac w te gre na moim komputerze

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Musisz ściągnąć wszystkie pliki, inaczej nie wypakujesz archiwum, albo gra będzie nie kompletna. Nie ważne gdzie je zapisujesz, możesz to zrobić w dowolnym miejscu na dysku. Zostaw oryginalną nazwę plików, nie zmieniaj niczego. Jak ściągniesz wszystkie niezbędne pliki, kliknij na dowolną część archiwum prawy przyciskiem myszy i wybierz z menu kontekstowego opcję wypakuj tutaj, albo wypakuj do...

Jeszcze jedna uwaga, Def Jam Fight for NY uruchomisz tylko na PCSX2, a nie na ePSXe jak ty próbowałeś. ePSXe działa tylko z grami na PS1, Def Jam jest grą na PS2.

Bloker1378
-#

DreamON, No tak ale w tym programie jest kijowe ustwianie pada da sie jakos to zmeinic czy treba radzic sb takim jaki jest ?

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Tak, możesz sobie ustawić pada / klawiaturę. Nie wiem jakiego używasz plugina, ale ja używam LilyPad. Tak to wygląda:

Obrazek

Do opcji pada dostaniesz się wchodząc kolejno: Config -> Controllers (PAD) -> Plugin Setting... -> Pad1

Bloker1378
-#

DreamON, Poszukalbysmi jakiegos dobrego PCSX2 .? Bo ja szukam i nie moge znalesc

ODPOWIEDZ